Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Udruženje Pomozi.ba u subotu organizuje “Bazar dobre volje”

Udruženje Pomozi.ba u subotu organizuje “Bazar dobre volje”

Udruženje Pomozi.ba u subotu će organizovati još jedan “Bazar dobre volje”, a prikupljeni novac će se koristiti za projekat “Obrok za sve”, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Bazar će biti održan u prostorijama udruženja u ulici Fetaha Bećirbegovića u sarajevskom naselju Čengić Vila od deset do 16 sati. U tom periodu svi posjetioci će moći kupiti neki komad odjeće, obuće, igračke, potrepštine za kuću i druge zanimljive predmete po vrlo prihvatljivim cijenama i time pomoći socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine”, istakli su iz Pomozi.ba.

Cijene će, kao i do sada, biti simbolične, počevši već od 0,50 KM. Prikupljeni novac će se koristiti za projekat “Obrok za sve”, tako da kupovinom i najjeftinijih proizvoda posjetioci mogu omogućiti barem jedan obrok za više od 650 korisnika udruženja, kojima on jako mnogo znači.

“Posjetioci mogu i donirati različite predmete koji im nisu potrebni, a koji će se naći na našim policama na narednim bazarima. Pružite pomoć i nabacite osmijeh na lice ljudima kojima tako malo, mnogo znači”, navode iz Pomozi.ba.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top