Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > U Velepekari Klas pojačana proizvodnja somuna: Tokom ramazana somuni po nižoj cijeni

U Velepekari Klas pojačana proizvodnja somuna: Tokom ramazana somuni po nižoj cijeni

Tokom ramazana somuni po cijeni od 0,50 KM

 

Maloprodajna cijena Somuna 230 g, prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo, tokom Ramazana iznosit će 0,50 KM, a vjerni kupci i potrošači ovaj tradicionalni pekarski proizvod kojeg je Klas samo prošle godine izvezao u količini od pet miliona komada, moći će kupiti u svim trgovinama na području Kantona Sarajevo.

„U Velepekari Klas spremno dočekujemo Ramazan. Zbog povećanje potražnje, pojačali smo proizvodnju somuna i obezbijedili dodatni transport, kako bi naši vjerni kupci i potrošači širom Sarajeva na raspolaganju imali uvijek svježe i tople somune. Vozači Velepekare bit će na usluzi svim kupcima i nastojat će u što kraćem roku ispoštovati sve narudžbe“, rekao je Adnan Hodžić, direktor Velepekare.

Vrhunski kvalitet somuna Klas obezbjeđuje bogatim proizvodnim iskustvom, tradicija dugom 113 godina i, naravno, strogom primjenom međunarodno priznatih standarda upravljanja kvalitetom ISO i HACCP. Dodatnu vrijednost Klasovim somunima daje i Halal certifikat, te činjenica da se somuni pripremaju prema tradicionalnoj recepturi, u strogo kontroliranim proizvodnim procesima, transportuju u specijaliziranim vozilima i uvijek najboljim higijenskim uslovima. Sve to garantuje da su somuni iz Velepekare potpuno zdravstveno-higijenski ispravni.

Opširnije na portalu Halal magazina: 

U Velepekari Klas pojačana proizvodnja somuna

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Tagovano: (182)
Top