Promo i katalozi

U utorak i srijedu ispred BBI Centra u Sarajevu: “Canon uređaji, Imtec doživljaji”

Kada ste zadnji put držali “pravu” fotografiju u rukama? Ko se još sjeća porodičnih foto albuma? Možete li se sjetiti kada ste dragim prijateljima poklonili neku omiljenu fotografiju sa zajedničkog druženja?

Da bi lakše odgovorili na ova i druga pitanja, Canon i Imtec će u utorak 13. septembra i srijedu 14. septembra od 12 do 18 sati upriličiti promociju pod motom “Canon uređaji, Imtec doživljaji”, u okviru koje će biti predstavljena četiri izvanredna Canon proizvoda – dva printera i dva foto aprata.

Riječ je o fotoapartima Canon EOS M50 Mark II i Canon EOS R10, te printerima Canon PIXMA G3411 i MFP CANON Pixma TR4650.

Osim uređaja koji će svi zainteresirani moći isprobati, na raspolaganju će biti i stručni edukatori Canona koji će praktično demonstrirati rukovanje uređajima u cilju postizanja njihovog optimalnog učinka.

 

“Želimo doživljaj i emociju koju svaka fotografija nosi sa sobom staviti u fokus tako što ćemo omogućiti svima koji se nađu na platou ispred BBI-a u vrijeme promocije da uz upotrebu izvanrednih Canon uređaja sami urade svoje fotografije i ako žele da ih korištenjem wireless tehnologije isprintaju na licu mjesta. Fotografiranje je u međuvremenu postalo masovna pojava i neizostavan dio života svakog od nas, i kada je tako zašto ne odabrati kvalitet. Znamo da se ponekad teško odlučiti kome dati povjerenje, ipak Canon je s razlogom izbor sve većeg broja kupaca, izjavio je Samir Kanlić marketing menadžer u kompaniji Imtec.

 

  • Za sve zainteresirane, od onih koji namjeravaju ove vrhunske Canon uređaje koristiti za kućnu upotrebu ili u poslovne svrhe, pa do profesionalaca i foto entuzijasta, priređeni su primamljivi popusti. Bit će organiziran i svojevrstan natječaj u izboru najbolje fotografije sa zanimljivim iznenađenjima u kojoj će se nastojati probuditi kreativnost kod svakog pojedinca”, ističe Kanlić.

 

Za sve zanteresirane pripremili smo i specijalne popuste do 20 posto. Popust od 20 posto je na printere iz kataloga – kao i na sve Canon printere (Ink serije) koji su u maloprodaji. Popust od 15 posto na Canon fotoaparate iz letka ostvaruje se uz dostavljanje na uvid letka koji će biti podijeljen ispred BBI-a u bilo kojoj poslovnici Imteca

 

Za učešće u izboru za najbolju fotografiju bit će potrebno da svi oni koji se žele natjecati objave na njihovim Facebook i/ili Instagram profilima fotografiju za koju smatraju da je prenijela emociju do koje im je stalo. Glavna nagrada za najbolju fotografiju je CANON PIXMA printer. Osvajači drugog i trećeg mjesta će dobiti Canon & Imtec goody bag. Konačnu odluku donosi stručni žiri, a pobjednici će biti proglašeni 30. septembra ove godine. O informacija o izboru najbolje fotografije zainteresirani će moći saznati tokom same promocije, kao i na Facebook i Instagram stranicama Imteca.

Fotoaparat Canon EOS M50 Mark II odličan je izbor svakog ljubitelja fotografije. Omogućava prijenos uživo na YouTube, može se upotrebljavati kao web-kamera, ima 4K video, a tu su i senzor formata APS-C s 24.1 megapiksela, te ulaz za vanjski mikrofon od 3.5mm.

Link: https://imtec.ba/fotoaparati/60391-canon-eos-m50-mark-ii-15-45-4549292176438.html

Fotoaparat Canon EOS R10 osim prijenosa uživo na YouTube, između ostalog posjeduje procesor DIGIC X, a tu su i mogućnosti kontinuiranog snimanje pri 23 fps. Ovaj vrhunski foto aparat izdvaja automatsko izoštravanje za prepoznavanje i praćenje ljudi, životinja i vozila u načinima rada za fotografiranje i snimanje videozapisa, kao i 4K video.

Link: https://imtec.ba/fotoaparati/64291-canon-eos-r10-body-ef-eos-r-adapter.html

Printer Canon PIXMA G3411 omogućava rezoluciju do 48001 x 1200 dpi. Brzina printanja je mono 8,8 ipm. Color je 5 ipm, a fotografije 60. U spremnik ulazi 100 listova papira. Papir je obični 64 – 105 g/m². Fotopapir kompanije Canon do 275 g/m². Uređaj je integriran i omogućava WiFi vezu, print, kopiranje, skeniranje, Cloud Link, a tehnologija je ITS. Uređaj omogućava iznimno isplativo i produktivno printanje uz visoke učinke do 12.000 stranica s 2 bočice crne tinte ili do 7000 stranica s kompletom bočica tinte u boji. Vrlo kvalitetan print omogućava tehnologija FINE kompanije Canon i hibridnom sistemu tinte s pigmentnom crnom za oštre dokumente i tintama u boji na bazi topivih boja za živopisne fotografije bez obruba do formata A4. Garancija na ovaj uređaj je 24 mjeseca sa opcijom produženje za 12 mjeseci ili 30.000 stranica i važi za 2022. godinu.
Link: https://imtec.ba/ink-jet-multifunkcijski-printeri/40982-canon-pixma-g3411-2315c025aa–4549292126068.html

Printer MFP CANON Pixma TR4650 crni je sa opcijom obostranog printa. Tehnologija printanja je inkjet kolor (sa ketridžima). I ovaj printer je integriran i objedinjava printer, skener, kopir i faks. Maksimalna dimenzija printa je A4. Povezivanje printera ostvaruje se putem USB-a i WiFi-a. Tu je i automatski dvostrani print sa rezolucijom printanja do 4800 x 1200 dpi, te ADF-om od 20 listova. Inicijalne tinte/toner DA PG-545 (crna) štampaju 180 strana, CL-546 (kolor) također 180 strana. Garancija ovog uređaja je 2 godine.
Link: https://imtec.ba/ink-jet-multifunkcijski-printeri/61915-mfp-canon-pixma-tr4650-crni-sa-opcijom-obostranog-printa.html

Imtec je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca IT opreme i lider na tržištu fotoaparata i printera sa izvrsnim kvalitetom, cijenama i dodatnom besplatnom edukacijom profesionalnih fotografa.

Canon je vodeća tehnološka kompanija osnovana 1937. i predana je pomaganju ljudima da nanovo osmišljavaju i pomiču granice onoga što je moguće postići snimanjem. Canon zapošljava više od 182.000 ljudi u marketingu i proizvodnim pogonima diljem Japana, Sjeverne i Južne Amerike, Europe, Azije i Oceanije. 

akos.ba

Povezani članci

Back to top button