Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > U subotu održan Dan otvorenih vrata u Vrtovima Riverine na Ilidži

U subotu održan Dan otvorenih vrata u Vrtovima Riverine na Ilidži

Kompanija MBI Development d.o.o. osnovana je u februaru 2002. godine u Bosni i Hercegovini , od strane malezijskih kompanija MBI Ventures Sdn Bhd i Bumi Hiway Balkans (Labuan) Ltd.

Misija društva je da osigura najbolje standarde života, životnog stila i kvalitetnog doma kroz razvoj nove impresivne urbane oblasti “Vrtovi Riverine”.

Nakon što su završene i useljene Vila Lavanda i Vila Iris, Vila Dalia je stambeni objekat čija se izgradnja privodi kraju.
Ono što predstavlja okosnicu objekta Vila Dalia u Vrtovima Riverine jeste da pruži stanarima moderne i praktične stanove sa veoma ekonomičnim rasporedom uz mnoštvo pratećih sadržaja.
Najmanji stan je površine 41 m2 sa jednom spavaćom sobom a najveći stan, površine 89 m2, će imati tri spavaće sobe od koje je jedna master i koja ima zasebno, luksuzno kupatilo.

Završetak radova na ovoj stambenoj zgradi je predviđen za juli 2016. godine.
Želeći potencijalim kupcima u najvećoj mogućoj mjeri približiti izgled i mogućnosti stambenog objekta Vila Dalia, uposlenici kompanije MBI su za svoje potencijalne kupce organizovali Dan otvorenih vrata u prostoru Riverina Shoping centra u subotu 21. maja, a osim toga prisutnim je prezentiran i koncept naselja uz pomoć izrađenih maketa naselja Vrtovi Riverine,Vila Dalia objekta i svih tipova stambenih jedinica.

„Do kraja jula očekujemo završetak izgradnje vila Dalia objekta, a u planu je nastavak slijedećeg objekta Vila Mak“ – izjavila je za Akos.ba Adisa Pleh, prodajni predstavnik kompanije MBI, te dodala da su posjetitelji u toku Dana otvorenih vrata mogli uživati u bogatom zabavnom programu ,a posebna pogodnost je specijalni popust za kupce koji su se odlučili za rezervaciju stana.

Više informacija o stambenom kompleksu Dalia, kao i o cjelokupnom projektu Vrtovi Riverine možete dobiti na br telefona: 033 761 777 ili putem web stranice vrtoviriverine.ba

Akos.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top