Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > U stambenom objektu “Vila Dalia” će stanari imati fitness centar i krovnu terasu sa roštiljima

U stambenom objektu “Vila Dalia” će stanari imati fitness centar i krovnu terasu sa roštiljima

Rezidencijalni kompleks Vrtovi Riverine (Ilidža, Sarajevo) se nalazi u mirnom okruženju, okružen zelenim površinama, sa sadržajima koji će stanarima omogućiti prostor za odmor, zabavu i rekreaciju.

U toku je izgradnja stambenog objekta „Vila Dalia“. Moderan dizajn i kvalitetna gradnja karakterišu funkcionalne i praktične stanove. Vila Dalia se sastoji od 51 stambene jedinice površine od 41m2 do 89m2.

U svim stanovima obezbijeđena je korisna prostorija- vešeraj sa posebnim poklonom od investitora, sušilicom za veš.
Atrakcija ovog objekta je sadržaj šestog sprata. Prostrana krovna terasa sa roštiljima i sjedećim garniturama će biti raspolaganju svim stanarima i njihovim gostima, gdje će moći provoditi slobodno vrijeme uživajući u panoramskom pogledu.

Samo za stanare „Vila Dalia“ objekta, obezbijeđena je i klimatizirana i potpuno opremljena fitness prostorija sa svlačionicama, gdje će stanari moći u punoj privatnosti i bez dodatnih troškova uživati u rekreaciji.

Sa ciljem dosljednog prezentiranja stanova i prije završetka izgradnje objekta, Investitor – MBI Development d.o.o. je u neposrednoj blizini objekta izgradio i repliku stana (Showroom) površine 57,9m2 u stvarnoj veličini. Posjetom pokaznom stanu, posjetioci imaju mogućnost da se uvjere u kvalitet korištenih materijala, kao i u funkcionalnost i praktičnost stanova.

Više informacija o stambenom kompleksu Dalia, kao i o cjelokupnom projektu Vrtovi Riverine možete dobiti na br telefona: 033 761 777 ili putem web stranice vrtoviriverine.ba.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top