Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Turska klinika “Acibadem” otvorila predstavništvo u Podgorici

Turska klinika “Acibadem” otvorila predstavništvo u Podgorici

Turska klinika “Acibadem”, otvorila je danas svoje predstavništvo u Podgorici, javlja Anadolu Agency.

 

Na svečanosti, kojoj su između ostalih prisustvovali direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Kenan Hrapović i regionalna direktorka “Acibadema” Severcan Eralp, saopšteno je da klinika “Acibedem” od aprila 2013. godine sarađuje s crnogorskim Fondom za zdravstveno osiguranje.

Zahvaljujući Ugovoru o saradnji, koju je crnogorski zdravstveni Fond potpisao s ovom klinikom, do sada je pomoć u ovoj grupaciji koja obuhvata 19 opštih bolnica i 13 domova zdravlja, potražilo više od 300 pacijenata iz Crne Gore, a otvaranjem predstavništva u Podgorici, očekuje se da će taj broj biti i veći.

Zahvaljujući novootvorenom predstavništvu ove turske klinike, svi zainteresovani građani Crne Gore biće u prilici da lakše i brže dođu do željene informacije, kao i da saznaju sve neophodne detalje o mogućnostima liječanja u Turskoj.

“Predstavništvo za sve pacijente organizuje odlazak u Tursku, rezerviše avio karte, organizuje doček na aerodromu. Da bi olakšali komunikaciju, obezbijeđena je i usluga prevodioca tokom boravka u bolnici. Preko predstavništva, pacijenti ostaju u kontaktu s ljekarom i poslije izlaska iz bolnice”, istakla je Severcan Eralp, regionalna direktorica “Acibadema”, napominjući da je novootvorena kancelarija u Podgorici deveta u regionu, koju otvara klinika “Acibadem”.

Direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Kenan Hrapović kazao je da neće govoriti o kvalitetu usluga koje pruža klinika “Acibadem”, već da to mogu učiniti građani Crne Gore koji redovno idu na liječenje na ovoj klinici.

“Oni su najbolji pokazatelj, i oni nam svakodnevno potvrđuju da su zdravstvene usluge na najvećem mogućem nivou. Što se tiče ekonomskog dijela, moram reći da se od trenutka potpisivanja ugovora, jedino ta kategorija promijenila, naravno u pozitivnom smislu za Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore, jer su cijene niže”, kazao je Hrapović.

Klinika “Acibadem”, sa sjedištem u Turskoj, bavi se liječenjem tumora “gama nožem” ili “syber nožem”, ali je prepoznata i po transplatacijama jetre, bubrega i koštane srži, onkološkoj ginekologiji, kompleksnoj neurohirurgiji, robotskoj hirurgiji, kardiohirurgiji i uspješnim vantjelesnim oplodnjama.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top