Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Tajmer ispred SCC-a od danas odbrojava vrijeme do početka EYOF-a 2019.

Tajmer ispred SCC-a od danas odbrojava vrijeme do početka EYOF-a 2019.

– Organizacioni komitet Europskog omladinskog festivala mladih EYOF, koji će u februaru 2019. godine biti održan u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, u 19:00 sati ispred Sarajevo City Centra (SCC) svečano je predstavio tajmer za odbrojavanje preostalog vremena do početka festivala

Organizacioni komitet Europskog omladinskog festivala mladih EYOF, koji će u februaru 2019. godine biti održan u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, u 19:00 sati ispred Sarajevo City Centra (SCC) svečano je predstavio tajmer za odbrojavanje preostalog vremena do početka festivala, javlja Anadolu Agency (AA).

Svečanoj ceremoniji su prisustvovali gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, direktor turističke zajednice Kantona Sarajevo Nermin Muzur, direktor “EYOF 2019” d.o.o. Senahid Godinjak i drugi zvaničnici.

Prije zvaničnog otvaranja, upriličen je zabavni dio programa za sve prisutne, dok su za one najmlađe organizatori pripremili kreativne radionice o temi olimpizma i brojne društvene igre poput ne ljuti se čovječe i hop hop.

Također, za sve posjetioce je pripremljen zabavni program uz DJ-a, kao i pokloni partnera.

EYOF 2019. je najveći sportski olimpijski festival nakon ZOI ’84, na kojem učestvuju mladi sportisti između 14 i 18 godina.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top