Vi ste ovdje
Home > Magazin > Zanimljivosti > Sprind ispunio bajramsku želju dječaka iz Kaknja da u njihovoj kući bude baklava koju mu mama ne može napraviti

Sprind ispunio bajramsku želju dječaka iz Kaknja da u njihovoj kući bude baklava koju mu mama ne može napraviti

Četrnaestogodišnji dječak iz Kaknja želio je obradovati svoju bolesnu majku Sejdu, bajramskim kolačima. Sprind je ispunio njegovu želju i u kuću petočlane porodice Bećirhodžić dostavio poklon paket svojih proizvoda.

 “Moja majka je onkološki bolesnik, a nedavno je slomila nogu, tako da je praktično nepokretna. Ovog Bajrama neće moći pripremati kolače, kako smo to do sada navikli. U teškoj smo finansijskoj situaciji, i zato veliko hvala kompaniji Sprind jer su uslišili moju molbu i dostavili nam poklon paket proizvoda”, zahvalno je poručio Adnan.

Ovaj hrabri dječak u svom dirljivom pismu, adresiranom na kompaniju Sprind, naveo je da ima još dva starija brata, te da im otac radi kao rudar.

„Za nekoliko dana će nam Bajram, i želja mi je da imamo nekih kolača. Međutim, moja mama to niti može praviti a niti se ima od čega kupiti. U finansijskom smo krizi, jer svi majkini lijekovi su skupi, a  otac se bori koliko može. Zato vas molim, ako možete i želite, obradujte našu kuću i porodicu, da bar za Bajram nije prazna i da se ima nešto lijepo pojesti“, napisao dječak iz Kaknja.

 

Ako želite stupiti u kontakt sa ovom porodicom javite se na našu Facebook stranicu.

Akos.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top