Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Sprind donirao tjesteninu Narodnoj kuhinji Stari Grad

Sprind donirao tjesteninu Narodnoj kuhinji Stari Grad

Sprind d.d. Sarajevo je posjetio Narodnu kuhinju Stari Grad i tom prilikom dostavio donaciju u tjestenini za potrebe ove kuhinje. Voditeljica Narodne kuhinje Zilha Šeta, koju od milja zovemo tetka Zilha nije krila svoje oduševljenje ovom donacijom, te je imala samo riječi hvale za Sprind koji je jedan od dugogodišnjih isporučilaca hljeba za potrebe Narodne kuhinje.

„Čini mi se otkako postoji Narodna kuhinja, postoji i suradnja sa Sprindom. Oni nam isporučuju hljeb. Veoma smo zadovoljni kako kvalitetom njihovih proizvoda, tako i profesionalnošću. Uvijek su odgovorni i tačno na vrijeme vrše isporuku. Zahvaljujem im se na ovoj donaciji, posebno iz razloga što se radi o svježem proizvodu koji će podignuti vrijednost obroka koje dijelimo našim korisnicima“ rekla je tetka Zilha.

O suradnji firme Sprind sa Narodnom kuhinjom govorio je Adnan Muratović, brand manager ove kompanije. „Zaista cijenimo napore tetke Zilhe i osoblja Narodne kuhinje da u ovim teškim vremenima obezbjede pristojan obrok za sve one koji su u potrebi. Danas smo za potrebe kuhinje donirali svježu tjesteninu, proizvod iz Sprindovog novog proizvodnog pogona, otvorenog nedavno i kojeg radimo za najprestižnije à la carte restorane.

Pored toga za potrebe Narodne kuhinje isporučujemo hljeb. Osim kontinurianog kvaliteta posebnu pažnju pridajemo sigurnosti i ispravnosti hrane, za što posjedujemo certifikate za vrlo zahtjevne HACCP i ISO standarde, izdane od strane renomiranih svjetskih certifikatora. Nećemo stati na ovoj donaciji, i ubuduće ćemo pomagati rad kuhinje, a pozivamo i ostale društveno odgovorne firme da urade isto“ rekao je Muratović.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top