Ekonomija

Specijalna ljetna ponuda iz BBI banke za našu dijasporu

VIP, Zlatni i Srebreni paketi BBI banke za bh. dijasporu

Podržite bh. ekonomiju, ostvarite specijalne prinose na štednju, koristite elektronsko bankarstvo eBBI bez naknade, mijenjajte novac bez provizije – dođite u BBI – mjesto gdje se bh. dijaspora spaja

Cijeneći potencijal bh. dijaspore i želju naših ljudi u svijetu da ostanu u stalnom kontaktu sa domovinom BBI banka je u svojoj ponudi kreirala posebne proizvode namijenjene Bosancima i Hercegovcima u svijetu. Izborom jednog od paketa – VIP, Zlatnog ili Srebrenog, članovima bh. dijaspore otvara se mogućnost da ostvare odlične prinose na štednju, atraktivnije nego u evropskim zemljama u kojima žive. Ovo je prilika i da indirektno pomognu ekonomiju BiH. Štednjom u BBI banci, koja posluje u skladu s islamskim principima, otvara se i mogućnost ulaganja u domaću ekonomiju kao  i ostvarivanje vlastitih poslovnih ideja.

„Razumijevajući potrebe bh. dijaspore BBI je kreirala pakete u kojima se osim atraktivnih stopa štednje nude i usluge  otvaranja tekućih računa i elektronskog bankarstva eBBI putem kojeg mogu tokom cijele godine iz evropskih gradova u kojima žive plaćati račune u svojim domovima u BiH, obavljati transakcije, vršiti uplate doznaka svojim najmilijim po povoljnim stopama, plaćati putem trajnog naloga, o svim transakcijama biti obaviješteni putem SMS usluge, a tokom boravka u BiH obavljati sve poslove mjenjačnice bez naknade za VIP članove ili sa umanjenim stopama konverzije za imaoce Zlatnog i Srebrenog paketa“, izjavio je Muhamed Prlja, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke, dodajući da uz oročenje sredstava imaju priliku dobiti i BBI karticu po izboru gratis. 

 BBI banka dio je i projekta dijasporacard u okviru kojeg je kreirana posebna kartica koja će imaocima omogućiti određene pogodnosti i popuste kod trgovaca.

Za sve informacije svi zainteresirani mogu pisati na mail: dijaspora@bbi.ba ili sve željene informacije pronaći na stranici  www.bbi.ba.

akos.ba

 

 

Povezani članci

Back to top button