Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Sljedeće sedmice bez padavina uz temperature do 16 stepeni

Sljedeće sedmice bez padavina uz temperature do 16 stepeni

Danas u Bosni i Hercegovini vrijeme će biti sunčano.

Danas u Bosni i Hercegovini vrijeme će biti sunčano. Prije podne lokalno po kotlinama u Bosni će biti magle.  Puhat će vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će uglavnom između sedam i 12, na jugu zemlje do 15 stepeni.

U Sarajevu očekuje se sunčano vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu zraka oko osam stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini vrijeme će biti sunčano. Prije podne lokalno po kotlinama u Bosni može biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 14,  na jugu zemlje do 16 stepeni.

U utorak u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. Prije podne lokalno po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će uglavnom između osam i 14 stepeni.

U četvrtak u Hercegovini se očekuje sunčano, a u Bosni umjereno oblačno vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i dva, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će uglavnom između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni.

akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top