Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Stipendije > Selma Hadžipašić: Stipendija BBI banke mi je očuvala motivaciju i volju za studiranjem

Selma Hadžipašić: Stipendija BBI banke mi je očuvala motivaciju i volju za studiranjem

Selma Hadžipašić iz Bosanske Krupe, stipendistica BBI banke, je za naš portal govorila o svom studiju i značaju stipendije koju je dobila.

 Selma je rođena 26. juna.1993. godine u Bosanskoj Krupi i studentica je druge godine Visoke zdravstvene škole u Bihaću. Kaže da je stipendija od BBI banke vrlo značajna za nju i njenu porodicu jer domaćinstvo iz kojeg dolazi broji osam članova od kojih se njih troje školuje.

“Stipendija mi je pomogla da olakšam porodici jer s tim novcem uspjevam da platim stanarinu i izmirim svakodnevne studentske potrepštine u današnje vrijeme kada je sve teže studirati uz nemogućnost bilo kakvog studentskog zapošljavanja. Smatram da BBI banka ovakvim doprinosom svojim studentima doprinosi ne samo materijalnom dobru nego i očuvanje motivacije i volje za studiranjem i usavršavanjem znanja i struke. Sve pohvale našoj dragoj BBI banci.” – ističe naša sagovornica.

BBI banka već četvrtu godinu zaredom iz fonda „Sheikh Saleh Kamel“ dodjeljuje 500 stipendija učenicima i studentima iz BiH. Nakon mostarske regije, raspisan je konkurs za zeničku regiju, a potom za regiju Sarajeva, čime će biti zaokružena dodjela 500 stipendija za ovu školsku godinu.

Dodatne informacije na web stranici www.bbi.ba ili putem besplatnog info telefon 0800 200 20.

U toku je konkurs za zeničku regiju koji možete pogledati OVDJE.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Tagovano: (486)
Top