Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > Sarajevo Digital Marketing organizuje sjajan seminar koji nećete željeti da propustite

Sarajevo Digital Marketing organizuje sjajan seminar koji nećete željeti da propustite

Sarajevo Digital Marketing 2018

10. novembar 2018. za sve one koji se bave nekim online poslom, treba već biti rezervisan kao dan za seminar u Sarajevu, koji organizuju digital marketing agencija webmajstor.ba u saradnji sa Udruženjem za edukaciju „Edu Arena”.

Na ovom seminaru će biti 6 predavača od kojih ćete moći da čujete i naučite dosta toga zanimljivog.

Teme su raznovrsne i verujemo da će za svakog biti ponešto, a predavači su slijedeći:

  • Miroslav Varga
  • Nedim Šabić
  • Miloš Vasić
  • Kemal Balihodžić
  • Miloš Đekić
  • Dragan Grubački

Što se tiče samih predavača, ukoliko niste upoznati sa njihovim radom, spomenućemo ono najbitnije što treba da znate.

sarajevo digital marketing

Seminar startuje u 9:15h sa temom „BUDITE  GAME CHANGER – PODUZETNIŠTVO I USPJEH’’ a predavač je Kemal Balihodžić. Kemal Balihodžić je autor, preduzetnik, motivacioni trener i marketing ekspert, vlasnik agencije uptrend.ba. Autor je bestseller knjige „Rođeni za Uspjeh – od aplaudera do aplauza“.

Nakon njega predavanje će održati Dragan Grubački, a tema će biti Vodič kroz Tehnički SEO – primjeri i savjeti za bolje pozicije. Dragan Grubački je specijalista za tzv tehnički SEO i radi u prestižnoj SEO agenciji DEJAN SEO / Brisbane Digital.

Za kraj prvog dijela na scenu će izaći Miroslav Varga koji će govoriti o umjetnoj inteligenciji ili popularno AI u internet oglašavanju. Miroslav Varga je certificirani Google Adwords trener i vlasnik kompanije escapestudio.hr.

Kada Miroslav završi svoje predavanje, slijedi pauza da se svi posjetioci malo osvježe, a nakon toga je i izvlačenje nagrada.

Poslije nagrada, predavač je Miloš Vasić od koga možete naučiti mnogo toga o Dropshippingu, jednom sjajnom modelu poslovanja koji je sada svjetski popularan i doživljava pravu expanziju i na našim prostorima. Miloš Vasić je preduzetnik koji se bazirao na dropshiping i facebook oglašavanje i može vam prenijeti dosta znanja na tom polju. Miloš je pokrenuo i dropshipping akademiju kojoj je pristupilo oko 200 polaznika, više možete pogledati na njegovom sajtu vasicmilos.com.

Nakon Miloša Vasić, imaćete prilike da slušate još jednog Miloša, ovaj put Đekića koji će vam pričati o Click Fraud-u odnosno problemu loših klikova i kako se izboriti sa tim. Miloš Đekić radi u softverskoj kompaniji koja se zove ClickGuard, sajt je clickguard.com. Od njega možete dosta naučiti kako da sprečite prevara oko nevažećih klikova tj loših klikova koji mogu vam naštetiti.

Za kraj seminara dolazi za mnoge možda i ono najzanimljivije, a to je „Sadržaj koji će oduševiti korisnike i Google“. Predavač je Nedim Šabić od kojeg  ćete naučiti dosta o samom contentu kako bi ga bolje prilagodili za SEO i rangiranje, kao i za vaše posjetioce. Nedim je vrhunski predavač koji je u SEO businessu od 2002. godine. Jedan je od organizatora marketing konferencije „Konverzija”.

Detaljnije informacije o cijelom programu seminara Sarajevo Digital Marketinga možete pogledati u kategoriji program.

Za sve one koji žele posjetiti ovaj fantastični seminar, Sarajevo Digital Marketing je dogovorio saradnju sa hotelom Hollywood u Sarajevu, u kom možete rezervisati smeštaj i dobiti popust koristeći kod „SDM 2018“. Cijena noćenja za učesnike seminara je 60,00 KM (30 eura) sa doručkom.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite jedan od najboljih seminara u regionu ove godine. Cijena standardne kotizacije iznosi 180,00 KM, još 7 dana je u ponudi „early bird“ i ulaznicu možete dobiti za 150,00 KM.  Za studente ulaznica je 100,00 KM.

Više informacija o seminaru možete vidjeti na oficijalnom sajtu sarajevomarketing.com i FB stranici facebook.com/SarajevoDigitalMarketing.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com