Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Rusmir Hrvić: Poruka za Dan državnosti – Kupujmo domaće – gradimo BiH!

Rusmir Hrvić: Poruka za Dan državnosti – Kupujmo domaće – gradimo BiH!

Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam Dan državnosti Bosne i Hercegovine, 25. Novembar. Najlješe želje svim radnicima, i njihovim porodicama upućujem sa porukom da istrajemo svi zajedno u izgradnji naše domovine.

Neka svako radi svoj posao najbolje što može, i na taj način ćemo kao Bosanci i Hercegvci uspjeti izgraditi državu po mjeri svih nas.
Naša AS GROUP zapošljava trenutno 2.700 radnika. Nije dovoljno da budemo zadovoljni samo ako mi radimo i ako smo u mogućnosti samo mi izdržavati naše porodice. Živimo u vremenu kada nam je svako radno mjesto potrebno i kada je prijeko potrebno razvijati domaću proizvodnju. Zato je veoma važno da budemo svjesni jačanja bosanskohercegovačke industrije u cilju njenog razvoja, podizanja razine konkurentnosti i jačanja kvaliteta.
U tom procesu, od iznimnog, gotovo egzistencijalnog značaja je svijest o potrebi kupovine domaćih proizvoda, i korištenja domaćih usluga. Bosna i Hercegovina je bogata zemlja, vrijednih i poštenih ljudi, i nemjerljivih resursa.
Ovo je naša država, ovo je naše vrijeme, ovo je naša šansa – iskoristitimo je svi zajedno za bolje danas i još prosperitetniju budućnost.

 

Kupujmo domaće – gradimo BiH!

 

Akos.bA

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top