Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Raznovrsni proizvodi BH Pošte u online prodaji putem e-Shopa

Raznovrsni proizvodi BH Pošte u online prodaji putem e-Shopa

BH Pošta zvanično kreće u promociju internet prodaje putem e-Shopa.

 

Proširen i funkcionalan e-Shop BH Pošte moći će zadovoljiti sve šopingholičarske apetite. Osim poštanskih maraka u asortimanu se mogu naći različiti proizvodi za svakoga i za svaku priliku.

Po ugledu na mnoge svjetske poštanske uprave, e-Shop BH Pošte ponudio je široku lepezu proizvoda koji su interesantni za kupce, pogotovo one koji žele nekoga obradovati prigodnim poklonom. 

Projektom e-Shopa osmišljen je jedinstven model komisione prodaje putem interneta za druge prodavce koji sklope ugovor sa BH Poštom, sa mogućnostima personalizacije kupljenih proizvoda, odabira datuma i vremena dostave i pouzdanom dostavom.

Ono što proizvode e-Shopa BH Pošte razlikuje od ostalih je tzv. personalizirani poklon. Dakle, svaki kupac će na proizvod moći napisati poruku koju želi, i to sve ukucati u aplikaciju koja se nudi na stranici, uz obavezu da mora 48 sati prije najaviti narudžbu ukoliko želi da ona bude personalizirana. Proizvodi su podijeljeni po kategorijama – od knjiga, cvijeća, slatkiša, do telegrama, razglednica itd., ali i po trgovinama s kojima je BH Pošta sklopila ugovor. 

Pored ovih proizvoda koji će se nuditi, na e-Shopu će BH Pošta postaviti i svoje proizvode i usluge kao što su luksuzni telegrami, čestitke i razglednice takođe sa mogućnošću personalizacije poruke i slike na naslovnici i određivanja tačnog datuma i vremena dostave primaocu.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti online putem direktnog linka na e-Shopu. Svaki trgovac će dobiti svoju šifru pomoću koje će sam moći unositi proizvode i mijenjati izgled ponude. Čim se primi narudžba, trgovac će biti obaviješten o tome i moći će pripremiti proizvode za slanje. Potom će narudžbu donijeti u Glavnu direkciju u kojoj će proizvodi biti pripremljeni za dostavu. Proizvodi će biti dostavljeni u posebnim e-Paketima koji su dizajnirani samo za dostavu naručenih proizvoda sa online Shopa. Kupac sve što želi mora platiti karticom po standardima svih online kupovina.

 

Sponzorirani članak

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top