Vi ste ovdje
Home > Magazin > Kulinarstvo > Prije tačno 365 dana portal dobrekalorije.ba je počeo sa radom!

Prije tačno 365 dana portal dobrekalorije.ba je počeo sa radom!

Tim stručnjaka je odlučio da pruži edukaciju o pravilnoj ishrani, jednostavne i pristupačne recepte, bazu proizvoda, proizvođača i prodavača zdrave hrane, ali i da bude na raspolaganju čitaocima odgovarajući na pitanja i pružajući korisne informacije.

Osim teoretske edukacije, stručni tim nudi uslugu praktičnih radionica i učestvuje u projektima vezanim za pravilnu ishranu i time doprinosi napretku u ovoj oblasti.

Stručni tim Dobrih Kalorija čine doktorica Safija Softić-Namas, doktorantica zdravstvenih nauka Arzija Pašalić i inžinjerka poljoprivrede Šehiza Duraković-Salkić.

  •          Vizija Dobrih Kalorija: Učiniti pravilnu ishranu dostupnom svima. Svako ima pravo na dobre kalorije!
  •        Misija Dobrih Kalorija: Približiti naučna saznanja o ishrani, predstaviti informacije o namirnicama i ishrani na pravilan način, razbiti dileme i mitove o pravilnoj ishrani, pokazati da pravilna ishrana nije bauk!

Danas je portal prerastao u projekat koji redovno edukuje čitatelje putem raznih alata; možete se prijaviti na newsletter, pratiti FB stranicu https://www.facebook.com/dobrekalorije.ba, Youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCSBUC2RAnNPztJpI_ZWgDMA, a i dalje planiraju raditi odlične stvari i pri tome imaju visoke ciljeve.

Tim Dobrih Kalorija se zahvaljuje svim čitateljima koji su ih pratili u protekloj godini i obećavaju da će opravdati povjerenje. I dalje će se truditi da Dobre Kalorije bude mjesto sigurnih informacija o pravilnoj ishrani i mjesto dobrog druženja.

Lajkajte, dijelite, pratite i učestvujte u nagradnim igrama Dobrih Kalorija, portala koji je najbolji stručni izvor informacija o pravilnoj ishrani na našem prostoru.

Akos.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top