Vi ste ovdje
Home > U Fokusu > Predstavnici AKOS-a posjetili Tešanj i održali sastanak sa općinskim načelnikom

Predstavnici AKOS-a posjetili Tešanj i održali sastanak sa općinskim načelnikom

Jučer (15.10.2015. godine) je redakcija portala Akos.ba boravila u posjeti općini Tešanj, jednoj od ekonomski najbrže rastućih lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

 Predstavnici AKOS-a su bili: Esed Ivojević, zamjenik predsjednika AKOS-a, Sanadin Voloder, urednik portala Akos.ba i Nedim Botić, saradnik našeg portala a domaćin sastanka je bio općinski načelnik mr. sci Suad Huskić.

Ovaj sastanak predstavlja nastavak dobre saradnje portala Akos.ba i Općine Tešanj.

Naš portal već duže vremena prati i promoviše pozitivne društveno-ekonomske tokove Tešnja, afirmišući bh. ekonomiju i uspjeh domaćih kompanija.

Načelnik Huskić se zahvalio predstavnicima AKOS-a na aktivnom praćenju vijesti iz Tešnja i izrazio nadu da će buduća saradnja biti još bolja i da će biti intenzivirana. Načelnik je upoznao goste sa aktivnostima koje provodi općinska administracija na poboljšanju ekonomskih uslova za još bolje poslovanje tamošnjih privrednika. Tešanj ima ogroman potencijal za ekonomski razvoj i to se nastoji još više afirmisati.

Načelnik je pohvalio rad našeg portala, pogotovo afirmaciju kupovine domaćih proizvoda čime portal doprinosi razvijanju svijesti kod građana o tom značajnom ekonomskom aspektu.

Zaključeno je da se međusobna saradnja nastavi i na projektnom nivou koji će biti od koristi široj društvenoj zajednici.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com