Vi ste ovdje
Home > Kultura i tradicija > Književni kutak > Predstavljamo knjigu “Dođi, vidi, pričaj dalje BOSNA I HERCEGOVINA 30 nezaboravnih destinacija”

Predstavljamo knjigu “Dođi, vidi, pričaj dalje BOSNA I HERCEGOVINA 30 nezaboravnih destinacija”

Radi se mješavini fotomonografije i turističkog vodiča Bosne i Hercegovine na 208 strana i sa preko 1500 fotografija

Knjiga je podjeljena je na 30 poglavlja, od kojih su 2 posvećena gradovima Mostaru i Sarajevu, a preostalih 28 ostalim područjima širom Bosne i Hercegovine.

Na početku poglavlja nalazi se mapa područja i kratak uvod, a u nastavku poglavlja su detaljniji opisi i fotografije pojedinačnih lokacija, atrakcija i aktivnosti koje se mogu napraviti u tom području. Ukupno je predstavljeno preko 150 lokacija i aktivnosti širom Bosne i Hercegovine.
Knjiga je idealna za sve one koji žele da upoznaju i skrivene kutke Bosne i Hercegovine, lijep poklon za poslovne partnere i prijatelje, za sve one koji tek žele da posjete Bosnu i Hercegovinu, kao i idealan suvenir za sve turiste.

Knjiga je osim na bosanskom objavljena još na engleskom, njemačkom, italijanskom i turskom jeziku.

Preko sljedećeg linka možete pregledati sadržaj i prvo poglavlje knjige: http://www.come-enjoy-bosnia.com/down/Preview_Dodi_Vidi_Pricaj_Dalje_Bosna.pdf

Knjiga, na svim jezicima, se može pronaći u sarajevskim knjižarama Buybook, Vbz i Libris, kao i na svim Amazon portalima u Evropi.

Više o knjizi se može saznati i preko stranice  www.come-enjoy-bosnia.com 

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top