Ekonomija

Predstavljamo domaću kompaniju za transport „Gabela transport” d.o.o. Sarajevo

Predstavljamo vam bosanskohercegovačku porodičnu kompanija “Gabela transport” koja je specijalizovana za transport, na području Balkana i zemalja Evropske unije

Siguran i odgovoran transport naša je opredjeljenost u cilju obostranog zadovoljstva. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a posebnu pažnju i brigu posvećujemo našoj  bh. dijaspori u državama Skandinavije.
Naša misija je na snazi i kvalitetu, ostvarivati pozitivne poslovne rezultate, i koračati ka jakoj i konkurentnoj kompaniji koja će svojim poslovanjem doprinjeti općem poboljšanju prilika u Bosni i Hercegovini te jačati domaću privredu i društvo u cijelini, a i proširiti svoje zone poslovanja.

Kompanija je osnovana 2010. godine uz rad i želji za permanentnim napretkom. Za godine koje su iza nas uspjeli smo, na početku sa jednim malim kamionom, proširiti naše kapacitete, te danas imamo tri velika kamiona sa prikolicom i dva mala, što za nas predstavlja uspjeh i veliki trud s obzirom na sveopću ekonomsku situaciju i činjenicu da sa poštenim i pravednim radom je teško postići zavidniji rezultat.

 Sve informacije o uslugama transporta možete dobiti na:

Telefon: 033/971-285

Mail: gabelamirela@gmail.com
Ili nam se javite na FB stranicu:  facebook.com/gabelatransport

Gabela Transport

 

Akos.ba

 

Povezani članci

Back to top button