Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Kupujmo domaće i halal > Predstavljamo: Ćevabdžinica Bulevar Živinice – spoj tradicionalne domaće kuhinje i savremene usluge

Predstavljamo: Ćevabdžinica Bulevar Živinice – spoj tradicionalne domaće kuhinje i savremene usluge

U centralnom dijelu živiničkog Bulevara smještena je Ćevabždinica “Bulevar”. Osnovana je 1999. godine kao prva ćevabždinica u gradu sa roštiljem na drveni ugalj.

 2005. godine prostor ćevabdžinice je proširen sa prizemlja na sprat i baštu ispred tako da je ukupna površina povećana na 220 m2. Krajem 2014. godine je ponuda, pored jela sa roštilja, proširena na kuhana jela.

U Bulevaru radi šest stalno zaposlenih radnika a po potrebi se angažuju i vanjski saradnici. Proces rada se odvija u dvije smjene a radno vrijeme je od 07 do 22 sata. Tokom mjeseca ramazana je radno vrijeme produženo do ponoći.

Bulevar sarađuje sa dobavljačima mesnih proizvoda koji su halal certificirani te sa pekarom koja ima isti certifikat. Kolači se spremaju u vlastitoj kuhinji. Ponuda Bulevara je 100 % domaća odnosno nema stranih proizvoda u ponudi te na takav način dajemo podršku domaćoj ekonomiji.

Prije ramazana je renoviran prostor i bašta ispred kako bi se posjetiocima pružio što bolji ambijent i usluga.

Tokom ramazana Bulevar nudi i tri iftarska menija po vrlo povoljnim cijenama. Pozivamo vas da posjetite Bulevar i doživite ugođaj uživajući u iftaru spremljenog posebno za vas.

Pogledajte iftarske menije OVDJE.

Pratite nas i na Facebooku.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top