Vi ste ovdje
Home > Obrazovanje i odgoj > Kutak za ženu > Predavanje za žene: “Iz dana u dan” Vildana Žigonja

Predavanje za žene: “Iz dana u dan” Vildana Žigonja

U petak, 28.10. održat će se još jedno predavanje u nizu predavanja svaki drugi petak, ovaj put na temu “Iz dana u dan”, iza akšam namaza. Psiholog, Vildana Žigonja, rođena je 1990.g. u Travniku. Poslije završene srednje medicinske škole upisuje Filozofski fakultet u Sarajevu, smjer psihologija, gdje je magistrirala 2014. Angažovana je na mnogim mjestima poput dječijih radionica, raznih edukacija kako za djecu tako i za odrasle, u Tesnimu, Svitanju, ISRI… Također, piše i psihološke članke na portalu AKOS.ba s ciljem dostupnosti nauke, obrazovanja u svakodnevnim sitacijama i životu.

Izuzetno adekvatna predavačica za temu koju smo naslovile sa “Iz dana u dan”, u kojoj će nam naša Vildana govoriti o stvarima sa kojima se susrećemo a nismo ih mnogo svjesni, rutinama u koje upadamo bilo da su one dobre ili možda čak i loše po nas. Natjerat će nas da razmislimo o svakodnevnici, da se zapitamo da li smo zaista zadovoljni njome i samim pravcem kojim nas vodi. Koliko su važne sitne odluke koje donosimo svaki minut.

Na kraju, naučimo na šta treba uistinu da se osvrnemo, usmjerimo svoju energiju i dragocjeno vrijeme, da postavimo istinski bitne ciljeve, nađemo ih pa slobodno, hrabro i ustrajno stignemo!

Dođite i ovaj petak da se družimo, budimo uporni i u ovom zaista bitnom cilju, cilju usvajanja znanja i druženja sa hairli ljudima! 🙂

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top