Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Predavanje u Općini Novi Grad: Razvojne šanse kroz kupovinu domaćih proizvoda

Predavanje u Općini Novi Grad: Razvojne šanse kroz kupovinu domaćih proizvoda

Općina Novi Grad Sarajevo u saradnji sa Ekonomskim institutom Sarajevo organizira tematsko predavanje  „Razvojne šanse kroz kupovinu i potrošnju domaćih proizvoda” u cilju upoznavanja stanovništva sa koristima i prednostima kupovine domaćih proizvoda.

Predavanje će se održati, u utorak, 28.marta, sa početkom u 18 sati, u multimedijalnom centru Općine Novi Grad Sarajevo.

Predavač je direktor Ekonomskog instituta Sarajevu doc.dr. Muamer Halilbašić i docent na Katedri za ekonomsku teoriju i politiku Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Doc. dr Halilbašić je član European MOC  mreže, lokalni je partner/instruktor Instituta za strategiju i konkurentnost Harvard poslovne škole, član je Udruženja poslovnih savjetnika u BiH, stručne skupine za makroekonomske statistike u Agenciji za statistiku Bosne i Hercegovine i voditelj je velikog broja domaćih i međunarodnih projekata u različitim poljima ekonomije.

Teze predavanja su:

1. Makroekonomske neravnoteže u BiH

2. Potrošaćki etnocentrizam u BiH

3. Politike podrške domaćim proizvođačima na mezo i mikro nivou

Građani i predstavnici firmi koji su zainteresirani za  prisustvovanje tematskom predavanju  mogu  se prijaviti  do 27. marta .2017. godine  putem  e-maila: [email protected] sa dostavljenim podacima:

– za firme: naziv firme, ime i prezime kontakt osobe i kontakt telefon;

 – za fizička lica: ime i prezime, adresa stanovanja, zanimanje, godina rođenja i kontakt telefon.

  Kontakt telefon: 033 291-253

Akos.baa

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com