Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Poziv na radionicu strateško planiranje za organizacije inspirirane vrijednostima islama

Poziv na radionicu strateško planiranje za organizacije inspirirane vrijednostima islama

Centar za napredne studije, CEI “Nahla” i Centar za lično i profesionalno usavršavanje

 

Poziv na radionicu

STRATEŠKO PLANIRANJE

ZA ORGANIZACIJE INSPIRIRANE VRIJEDNOSTIMA ISLAMA

SA DR. RAFIKOM I. BEEKUNOM

SARAJEVO, 30-31. maj 2015. (9.00-17.30 sati)

OPIS RADIONICE

Radionica je namjenjena osobama koje žele razviti jasnu strategiju svoje organizacije i pravac kojim će ići. Radionica obrađuje teme kao što su SWOT analiza, vizija, misija, definiranje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, strategija, operativno planiranje (aktivnosti, resursi, rezultati), rukovođenje, implementacija strategije, izgradnja i razvijanje profilirane organizacije.

PREDAVAČ

Dr. Rafik I. Beekun je profesor menadžmenta i strategije na Univerzitetu u Nevadi. Specijalizirao se u oblastima strateškog menadžmenta, poslovne etike, liderstva, te veza između duhovnosti i menadžmenta. Autor je brojnih naučnih radova iz oblasti primijenjene psihologije, menadžmenta i poslovne etike, te nekoliko knjiga kao što su Leadership: An Islamic PerspectiveIslamic Business Ethics i Strategic Planning and Implementation for Islamic Organizations. Rafik I. Beekun ima veliko iskustvo u radu s različitim islamskim organizacijama, a seminare o strateškom planiranju je držao u četrnaest različitih zemalja svijeta.

ZA POLAZNIKE IZVAN SARAJEVA OSIGURANO JE NOĆENJE.

SEMINAR ĆE SE ODRŽATI NA ENGLESKOM JEZIKU.

POLAZNICIMA ĆE BITI DODIJELJEN CERTIFIKAT.

Prijave i upite slati putem emaila [email protected] najkasnije do 18. maja 2015. godine. Više informacija možete dobiti i pozivom na 033 716 041.

cns.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top