Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Povodom 12. godišnjice smrti prvog predsjednika: Drugi biciklistički maraton „Alija Izetbegović“ Bihać – Sarajevo

Povodom 12. godišnjice smrti prvog predsjednika: Drugi biciklistički maraton „Alija Izetbegović“ Bihać – Sarajevo

Kako je za AA kazao Adnan Žiško, direktor Muzeja “Alija Izetbegović” u pitanju je Drugi biciklistički maraton „Alija Izetbegović“ na relaciji Bihać – Sarajevo povodom 12. godišnjice smrti prvog predsjednika BiH Alije Izetbegovića. Maraton je dug 310 kilometara
  Povodom 12. godišnjice smrti prvog predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića 15 biciklista rekreativno biciklističkog kluba “Japod“ Bihać organizovalo je dvodnevni biciklistički maraton pod nazivom “Alija Izetbegović”.

Kako je za Anadolu Agency (AA) kazao Adnan Žiško, direktor Muzeja “Alija Izetbegović” u pitanju je Drugi biciklistički maraton „Alija Izetbegović“ na relaciji Bihać – Sarajevo povodom 12. godišnjice smrti Prvog predsjednika BiH Alije Izetbegovića. Maraton je dug 310 kilometara.

Ekspedicija od 15 učesnika iz Bihaća krenula je jutros prema Sarajevu gdje se očekuje da će stići sutra u poslijepodnevnim satima. Očekuje se da će im se pridružiti i biciklisti iz Jajca i Travnika.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top