Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > Posjetite Caffe Garden na Ilidži: Prelijepa lokacija, ljubazno osoblje i pozitivna atmosfera

Posjetite Caffe Garden na Ilidži: Prelijepa lokacija, ljubazno osoblje i pozitivna atmosfera

Zanima li vas mjesto gdje možete provesti divne trenutke u veoma ugodnoj atmosferi?  Svima koji svrate na Ilidžu preporučujemo da obiđu Caffe Garden u ulici Mala Aleja 1.

Preporučujemo Caffe Garden jer je on divna alternativa brojnim okupljalištima mladih, i to zbog odlične lokacije, prelijepog enterijera, raznovrsne ponude i ljubaznog osoblja. U Gardenu se ne služe alkoholna i opojna pića, čime je prilagođen i posjetama svih koji vode računa o halal-ishrani. Spomenute kvalitete su već prepoznali mnogi, koji su trenutke s najmilijima provodili u ovom predivnom lokalu.

Svako se može uvjeriti da ponuda Gardena zadovoljava i najistančanije ukuse sviju željnih opuštanja i relaksacije. Ukusno dizajniran enterijer, s estetski prilagođenim namještajem pruža maksimalnu udobnost i komfor, a ljubazno osoblje je spremno da vas dočeka, te ispuni sva vaša očekivanja. Posebna atrakcija prelijepa Gardena je ljetna bašta zbog koje je posjeta ovom caffeu tokom ljetnih mjeseci nezaboravan doživljaj.

Naravno, ne treba zaboraviti i na ponudu kojom se Caffe Garden može itekako pohvaliti. Svjesni teške ekonomske situacije, u Gardenu ćete moći uživati, a da je pri tome raznovrsna ponuda pristupačna za sve goste. Ukusna i kvalitetna kahva, raznovrsni čajevi, cijeđeni i prirodni sokovi i frapei su dovoljni da zadovolje nepca ljubitelja ukusnih i zdravih napitaka. Prednost Caffe Gardena je i u postojanju posebnog kutka za bebe, odnosno prostora za presvlačenje beba, zbog čega mame i bračni parovi sa mališanima ne moraju brinuti gdje presvući bebu.

„Želimo dati ljudima alternativu i da budemo prepoznatljivi kao objekat u kojem su na prvom mjestu druženja ljudi kojima su moralne vrijednosti na visokom mjestu. Želimo da budemo prepoznatljivi po pozitivnom ambijentu i energiji, a sudeći po reakcijama posjetilaca u tome smo do sada bili uspješni.“, istakao je Alija Velagić, vlasnik Caffea Garden, u razgovoru za Akos.ba.

Posjetite Caffe Garden i uvjerite se u kvalitet njihove ponude!   

Za Akos.ba piše: Nedim Botić

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com