Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Izdavaštvo > Portal Akos.ba vas nagrađuje: Budite i vi učesnici našeg ramazanskog kviza

Portal Akos.ba vas nagrađuje: Budite i vi učesnici našeg ramazanskog kviza

Poštovani prijatelji našeg portala,

Nastojaćemo i ovog ramazana da za vas pripremamo različite korisne edukativne sadržaje kao što smo to činili i ranijih ramazana. Ovog puta najavićemo vam nešto novo.

Naime, ovog ramazana, svako veče u periodu između 20 h i 20: 30 h a za vas ćemo upriličiti zanimljiv mini kviz sa po jednim nagradnim pitanjem.

Svoje odgovore čitaoci će davati na našoj Facebook stranici portala u svojim komentarima. Prva osoba koja tačno odgovori na poklon dobija komplet od pet knjiga autora Admira Ikovića. Vrijednost navedenog kompleta je 20 KM. Pored ovih nagrada svake sedmice biće pripremljene i posebne dodatne nagrade, o čemu ćemo vas blagovremeno obavještavati tokom mjeseca ramazana. Cilj nam je da se zajednički educiramo i okupimo oko korisnih i zanimljivih sadržaja, posebno kad je pisana riječ u pitanju.

Od strane naše dežurne ekipe sretni dobitnici će svakodnevno uredno biti kontaktirani i na njihove adrese slaćemo njihove zaslužene nagrade.

Budite i vi učesnici našeg ramazanskog kviza. Okoristimo se različitim korisnim znanjima.

Srdačne selame i pozdrave šalje vam redakcija portala Akos.ba. Svim muslimanima vjernicima želimo lijepe i ugodne ramazanske dane.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top