Vi ste ovdje
Home > U Fokusu > Portal Akos.ba će za Bajram svojim vjernim čitaocima pokloniti mobilnu aplikaciju za Android platformu

Portal Akos.ba će za Bajram svojim vjernim čitaocima pokloniti mobilnu aplikaciju za Android platformu

Prateći savremene trendove u internet medijima, AKOS je nedavno pokrenuo aktivnosti izrade mobilne aplikacije za Akos.ba portal.

Na ramazanski bajram 2015. godine svojim vjernim čitaocima portal Akos.ba poklanja mobilnu aplikaciju za Android platformu.

Aplikacija je u testnoj verziji i vaše sugestije će nam dobro doći. Ako želite isprobati aplikaciju pošaljite svoju mail adresu na [email protected] i dobit ćete poziv za testitanje Akos.ba (beta).

Nadamo se da će portal Akos.ba ovim korakom biti još bliži svojim čitaocima i da ćemo steći povjerenje još većeg broja čitalaca. U početnoj fazi, aplikacija će biti u beta verziji kako bismo je mogli dodatno razvijati i poboljšavati. U galeriji možete pogledati prve screenshotove Akos.ba aplikacije.

Aplikacija će nakon testiranja funkcionalnosti biti dostupna za download na Google Play Store-u o čemu ćemo obavijestiti naše čitaoce. 

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top