Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Poliklinika SaNaSa otvorila savremeni medicinski centar na Ilidži

Poliklinika SaNaSa otvorila savremeni medicinski centar na Ilidži

Prvi privatni medicinski centar u Sarajevu, Poliklinika SaNaSa za svoj 17. rođendan poklonila je Sarajevu i Bosni i Hercegovini novi savremeni medicinski centar SaNaSa – Ilidža, smješten u ulici dr. Mustafe Pintola broj 31, piše novinska agencija Patria.

U prisustvu velikog broja zvanica Centar su otvorili načelnik Općine Ilidža Senaid Memić, direktor SaNaSe dr. Said Bajek i ambasador Kuvajta u BiH dr. Nasser Riden Thamer Almotairi.

– Vođena idejom „mi čuvamo Vaše zdravlje“ Poliklinika SaNaSa, je bila i ostala pionir u privatnom sektoru pružanja vrhunske medicinske usluge.

Otvaranjem naše nove podružnice na Ilidži postavljamo nove standarde medicinskih usluga i postajemo jedna od prvih privatnih poliklinika koje posluju na više lokacija, kako bi našim klijentima bili na usluzi u skladu sa njihovim vremenom.

Obogaćena višegodišnjim iskustvom, opremljena suvremenom modernom medicinskom opremom i podržana iskusnim ljekarskim kadrom, Poliklinika SaNaSa u novom objektu na Ilidži upotpunjuje ponudu poliklinike SaNaSa – Grbavica, te postaje prepoznatljiva kao lider na tržištu medicinskih usluga u privatnom sektoru iz velikog broja oblasti.

Nova poliklinika, SanaSa – Ilidža je po uzoru na Polikliniku SanaSa – Grbavica jedinstvena po kvalitetu svojih usluga i prepoznatljiva po profesionalnom ljudskom odnosu prema svojim korisnicima.

U proteklih 17 godina mnogobrojni građani, strani investitori, domaće uspješne kompanije i inostrana diplomatska predstavništva u BiH su nas prepoznali kao pouzdanog i odgovornog partnera u preventivnom očuvanju njihovog zdravlja i zdravlja onog što je najvrijednije za svaku kompaniju i organizaciju – njihovo osoblje, saopćili su iz SaNaSe.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top