Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Liderstvo i menadžment > Pokrenite promjenu!

Pokrenite promjenu!

NLP PRACTITIONER se održava tokom šest mjeseci / jedan vikend u mjesecu / ukupno 18 dana edukacije /130 sati rada .
Početak edukacije: 30.8.2019. – 1.9.2019. (prvi modul)…

Edukacija se održava u Sarajevu , petak (od 17h) , subota i nedelja.

Trening se održava prema standardu međunarodne NLP asocijacije – International Association of NLP Institutes (NLP-IN) sa sjedištem u Berlinu i učesnici na kraju treninga učesnici dobijaju zvanje i certifikat „NLP Practitioner, IN“ certifikovano od strane International Association of NLP Institutes (NLP-IN), koji je priznat u cijelom svijetu.

Pojačajte svoj CV sa ovim vrijednim certifikatom !

Danas , u kategoriji ličnog rasta i razvoja , NLP ima karakteristiku elementarnog znanja i služi za kontinuirani napredak i efikasan alat za upravljanje karijerom i vođenje biznisa.

Prijavite se na NLP PRACTITIONER ako želite da rastete i razvijate se na svakom polju , ako želite upravljati svojim životom umjesto da se prepustiti slučaju i ako želite unaprijediti apsolutno sve svoje vještine.
Cijena edukacije i certificiranje je 1.970 KM . Plačanje je moguće i u ratama (do 12 rata) . Ukoliko rezervišete svoje mjesto do 1.8. 2019 godine , cijena edukacije je 1800KM.

Prijaviti se možete putem maila [email protected] ili putem web stranice http://www.zivizivot.ba/ . Ako imate pitanja možete me kontaktirati i na telefon 061 477 205 ili putem privatne poruke preko Facebook.

Prijave pošaljite na vrijeme jer je broj mjesta na edukaciji ograničen!
NLP Master Trener , terapeutski savjetnik
Emina Muharemović

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top