Ekonomija

Podružnica BBI banke u Mostaru na novoj lokaciji

Podružnica BBI banke u Mostaru od danas posluje na Musali u ulici Trg Republike br. 3. Simboličnim presjecanjem vrpce, podružnicu su otvorili – Željko Laketić, ministar privrede Hercegovačko-neretvanskog kantona,  Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) i  Salem Dedović, mostarski muftija.

“Preseljenje u nove, veće i funkcionalnije prostorije BBI banka će svojim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Na području Hercegovine BBI banka je prisutna od 2007. godine i nakon 13 godina uspješnog poslovanja, ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili kao i na partnerske odnose koje smo izgradili kako sa stanovništvom i privredom tako i sa lokalnim vlastima i zajednicom. U narednom periodu nastojat ćemo olakšati stambeno zbrinjavanje mladih ljudi kroz veoma povoljne uslove koje nudi BBI banka. Također, BBI banka podrška je razvoju turističkih potencijala, poljoprivrede, kao i IT industrije kao glavnih razvojnih  grana Hercegovine.  Naš cilj je pružiti  podršku svim privrednicima u ovim teškim i izazovnim vremenima kako bismo zajedno prebrodili krizu u kojoj se nalazimo“, Izjavio je nakon otvaranja Bukvić. On je dodao da BBI banka spremna za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvorena da pruži punu podršku novim klijentima.

Podružnica  BBI banke u Mostaru pruža sve bankarske usluge za pravna i fizička lica. Radno vrijeme podružnice je  od ponedjeljka do petka od 8h do 16h. BBI banka djeluje u 36 filijala/poslovnica širom BiH.

Više informacija dostupno je ne web stranici: www.bbi.ba

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button