Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Promo i katalozi > PIT Krajina 2018: Proizvodnja, industrija, tehnlologija

PIT Krajina 2018: Proizvodnja, industrija, tehnlologija

PIT-Krajina 2018

Konferencija „PIT Krajina 2018“ će se održati 25.10.2018. godine u Bihaću u organizaciji kompanije Targer E&C d.o.o. Sarajevo, U.G. „Bosanske Krajine“ Sarajevo, Razvojne agencije Unsko-sanskog kantona i kompanije Matrica d.o.o. Bihać. Mjesto održavanja konferencije je Hotel Park u Bihaću, a predviđeni početak konferencije je 10h.

Cilj konferencije jest okupiti proizvodne kompanije iz BiH, regije i bh. dijaspore, radi umrežavanja i razmjene znanja i iskustava između stručnjaka iz proizvodnje i vlasnika biznisa, te da se aktualiziraju teme kao što je obrazovanje prilagođeno potrebama tržišta, osnivanje klastera, tehnoloških parkova, industrijskih zona, a sve u cilju podizanja konkurentnosti bh. kompanija.

Konferencija je prilika da se učesnici upoznaju sa aktuelnim i naprednim metodama, tehnikama i tehnologijama u poslovnim operacijama i efektima njihove implementacije u bh. proizvodne kompanije, kao i da se upoznaju sa kolegama, ekspertima i poduzetnicima iz kompanija koje dijele zajedničke izazove proizvodne djelatnosti.

Opširnije o PIT konferenciji može pročitati u prilogu ovog dopisa.  Agenda, teme izlaganja, tema panel diskusije, imena izlagača kao i ostale informacije možete pročitati na ovom linku: http://targer.ba/ba/pdf/pitt.pdf

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top