EkonomijaPromo i katalozi

Piktrip.com prvi bh. portal za promociju turistickih ponuda

Još uvijek niste odlučili gdje provesti svoj godišnji odmor?? Da li potrebno da se brinete?? Odgovor je NE!! Kako? Veoma jednostavno, posjetite naš portal i pronađite najbolju uslugu za Vas!

Analizirajući tržište i prateći standarde naše države, ekipa mladih ljudi sa iskustvom, odlučila je da pokrene nešto posve novo na našem tržištu. Naime, riječ  je o portalu PIKTRIP.com, koji nudi usluge besplatne online rezervacije smještaja, prevoza i ostalih usluga vezanih za turizam.

 

Portal je osnovan tekuće, 2017. godine, sa sjedištem u Sarajevu.

Mi smo prvi bh. portal, namijenjen isključivo za promociju turističkih ponuda, nudeći istovremeno najkvalitetnije usluge i najpristupačnije cijene.

Generalni cilj portala jeste unaprijediti razvoj turzima, kao i podići svijest građana o prirodnim ljepotama/atrakcijama u našoj državi, te na taj način privući što veći broj turista, kako iz naše države, tako iz regiona, ali i šire.

Našu ciljnu grupu čine sva fizička i pravna lica, bez obzira na starosnu dob i status.
Nije važno da li je riječ o domaćim ili stranim državljanima, jer je naš portal prilagođen i bosanskom i engleskom jeziku.

Štedite vrijeme i novac, a uz to koristite samo najbolje usluge, naših provjerenih i pouzdanih klijenata.

Posjetite našu Facebook stranicu.

NAPOMENA:

Naš dio posla je završen, sve je spremno, sada Vas pozivamo da budete naš „zlatni sponzor“, a zauzvrat ćemo objaviti logo Vaše firme na našem portalu.

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button