Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Otvaren prodajni objekat turske firme Cesar’s Residence u Sarajevu

Otvaren prodajni objekat turske firme Cesar’s Residence u Sarajevu

U općini Novi Grad, u srijedu, 4. aprila, svečano je otvaren prvi prodajni objekat turske firme Cesar’s Residence u Sarajevu.

Otvaranje je upriličeno uz prisustvo zvaničnika iz Republike Turske, turskih zvaničnika u BiH, predstavnika firme Cesar’s Residence i Općine Novi Grad Sarajevo.

Svečanim presijecanjem vrpce objekat su otvorili zamjenik premijera Republike Turske Mehmet Şimşek, ambasador Republike Turske u Bosni i Hercegovini Cihad Erginay, generalni direktor Ziraat banke u Republici Turskoj Huseyin Aydin, vlasnik firme Cesar’s Residence Mehmet Ince i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić.

Otvaranjem prodajnog salona u ulici Prnjavorska broj 2 u naselju Aneks osigurana su nova radna mjesta, a stanovnicima Novog Grada i Sarajeva na raspolaganju je veliki izbor keramike, kupaonog namještaja i sanitarija za vodu, materijala za grijenje i hidroizolaciju, renomiranih turskih proizvođača, kao što su E.C.A, Serel, Ege Seramik, Ondulina, Sanica, Elba Hitit i druge.

Prodajni salon koji se prostire na površini od 950 metara kvadratnih, kupci mogu posjetiti svakog radnog dana od 8 do 18 sati.

Kompanija Cesar’s Residence djeluje na bosanskohercegovačkom tržištu od 2014. godine i za kratko vrijeme se uspjela uvrstiti među vodeće bh. firme u opremanju enterijera i eksterijera keramičkim pločicama kao i savremenim izolacionim materijalom.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u edukaciju uposlenika i razvoj asortimana, firma je izrasla u tržišnog lidera u domenu opremanja kupatila. Pouzdanog partnera u ovoj firmi pronašli su i mnogobrojni kupci i veliki investitori kao i arhitekti.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top