Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Osnovna.ba pripremila mnogobrojna iznenađenja za decembar

Osnovna.ba pripremila mnogobrojna iznenađenja za decembar

Prva edukativna platforma u BiH www.osnovna.ba već je uveliko zaživjela među osnovcima u našoj državi. Marljivo se uči, priprema se za kontrolne testove, ali i mnoge ocjene su popravljene upravo zahvaljujući Osnovnoj.
I mjesec decembar će biti izrazito aktivan na sistemu koji pruža edukaciju učenicima od 5. do 9. razreda osnovnih škola i sadrži lekcije iz šest predmeta. Ne zaboravimo da su osim lekcija tu i testovi, te video tutorijali.
Naime, od ovog mjeseca, pristup platformi će biti još više olakšan jer kreće sa radom android aplikacija www.osnovna.ba. Potražite je na Google Playu i ne propustite da je skinete na svoj pametni telefon. Tako će vam ovaj sistem biti dostupan u svakom trenutku, a sve što vam je potrebno je internet mreža i aktivan račun na platformi. A kako do računa, pogledajte na ovom linku (https://www.osnovna.ba/instructions.html).

No tu nije kraj iznenađenjima koje vam je pripremio vrijedni tim iz Osnovne.
Ako pratite njihovu Facebook stranicu, morali ste primjetiti da je na Dan državnosti počela nagradna igra za sve osnovce od petog do devetog razreda koja se zove Heroj škole. Zadatak školaraca je napišu literalne radove na temu “Ja volim BiH, a ti?” . Sve radove će pregledati gospodin Jovan Divjak sa svojim timom iz Udruženja Obrazovanje gradi BiH, te izabrati pobjednike i uručiti nagrade.

Konkurs traje do februara, a pobjednike čekaju zaista vrijedne nagrade. Prva nagrada je tablet i besplatno korištenje platforme u periodu od tri mjeseca, za cijeli razred učenika koji osvoji prvo mjesto. Na taj način će učenik koji je napisao najbolji rad postati Heroj škole. Osim toga tu je i niz drugih nagrada, kao što su ljetovanje na Boračkom jezeru sa udruženjem OGBH, knjige, besplatni pristupi platformi Osnovna.ba i još mnogo toga. Stoga, olovke u ruke i prepustite se mašti.

I za kraj, tim Osnovne je pripremio veliku akciju za kraj polugodišta. Tako da svi osnovci kao i škole koje se prijave od 01.12. do 08.12.2015. na sistem, dobijaju besplatan pristup platformi u trajanju 01.12. do 08-12.2015. godine, a svi novoregistrovani članovi, nakon 08.12.2015. će imati besplatan pristup platformi u trajanju od 24 sata. Zaista, ponuda koja se ne može propustiti i izuzetna prilika da popravite svoje ocjene i uživate u raspustu bez brige.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top