Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Održan turnir Reflex Mostar Open Mat 2017

Održan turnir Reflex Mostar Open Mat 2017

U džudo sali Univerziteta Džemal Bijedić Mostar jučer je održan Džiu džitsu open mat 2017. Organizator i domaćin susreta džiu džitsu klubova iz regiona bilo je Sportsko društvo Reflex Mostar, a sponzori su bili Grad Mostar i Sportski savez Grada Mostara.
 Na manifestaciji su iskustva razmijenili oko 60 sportista iz 5 džiu džitsu klubova, a ovaj događaj predstavlja i svojevrstan uvod u početak takmičarske godine. Učesici su dobili priliku da testiraju trenutnu tekmičarsku spremu, ali i da analiziraju svoj plan i program za naredni period.
Zabilježen je veliki broj posjetitelja koji su došli da se upoznaju sa ovim sportom za kojim vlada sve veći interes u regionu.
Na kraju manifestacije, organizator je podijelio zahvalnice klubovima i učesnicima Open mat-a, a najmlađim borcima su uručene i medalje.
Iz SD Reflex poručuju da je ovo tek početak organizacije ovih i sličnih aktivnosti u našem Gradu Mostaru. Također, svi zainteresovani se mogu javiti u klub, bilo da se radi o rekreativnim ili profesionalnim treninzima.
Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top