Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Novi iskorak u poslovanju RTV IZ BIR: Podrška od osnivača BBI banke

Novi iskorak u poslovanju RTV IZ BIR: Podrška od osnivača BBI banke

Radio-televizija BIR se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa, shodno dozvoli koju je izdala Regulatorna agencija za komunikacije BiH (RAK). Osam godina smo se bavili proizvodnjom i emitovanjem radijskog programa, izuzevši projekat Ramazanskog TV programa koji smo realizovali u saradnji sa Upravom za vjerske poslove Rijaseta Islamske zajednice u BiH i vanjskim saradnicima.

TV produkcija novi je iskorak u našem poslovanju. Tehnička podrška BBI banke i njenih osnivača Islamskoj zajednici u BiH bila je snažan vjetar u leđa njenom razvoju.

Sa ponosom možemo ozvaničiti i početak rada TV produkcije BIR.

Prvi projekat koji samostalno realiziramo jeste video snimanje hutbi iz Gazi Husrev-begove džamije. Također najavljujemo realizaciju Ramazanskog TV programa i ove godine, kojeg ćemo besplatno ponuditi svim zainteresiranim medijima, te dokumentarnih emisija, priloga i filmova.

Naravno, osim TV programa, kada je u pitanju Ramazan, u planu su i radijske emisije koje ćemo besplatno ponuditi zainteresiranim radio stanicama..

Predstoje nam dalja kadrovska i tehničko-tehnološka unapređenja TV produkcije.

Za sada naše projekte možete pratiti na našem Youtube kanalu i web portalu www.bir.ba. Na raspolaganju smo, također, za saradnju sa svim zainteresiranim medijskim kućama.

Vaš RTV BIR!

bir.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com