Sportske novosti

Nove medalje za mostarski Reflex iz BJJ i K1

Poslije internacionalnog prvog mjesta i zlatne medalje sa „Wako grand prix-a BiH“, Hasan Gološ potvrđuje svoj kvalitet kao viceprvak, osvojivši danas srebrenu medalju u full contact-u na državnom prvenstvu u kik boksu održanom u Fojnici.

Mostarski „Reflex“ se danas takmičtio na dva turnira, državno prvenstvo u kik boksu u Fojnici i Sarajevo BJJ East European Open Championship 2018. Harun Kaminić, nakon osvojenog zlata na „Wako grand prix-u BiH“, osvaja i bronzu u brazilskoj džiu džitsi, dok su također bronzu osvojili i trener Enko Alić i Elmin Novalić.

Reflex je uspješno krenuo u takmičarsku godinu, u svim sportovima u kojima se takmiči, tako da će 24. marta, sa više takmičara nastupiti na kik boks turniru Balkan Open 2018 u Tešnju, a također istog dana u Rimu će nastupiti i Senad Šantić na takmičenju brazilske džiu džitse. Također, Reflexov prijateljski klub iz Stoca, KBS „Ihsan“ je nastupio na turniru Sarajevo BJJ East European Open Championship 2018, gdje je njihov član Nihad Bajramović osvojio treće mjesto.

Sponzor Reflexovog putovnaja je ponovo bio “Rent a car Artic”, kojem se ovim putem zahvaljuju.

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button