Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > „NON-STOP PRODAJA“ – Najpotpuniji Seminar Prodaje

Najpotpuniji cjelodnevni seminar prodaje u organizaciji UpTrend Marketing Solutions, pod nazivom „Non-Stop Prodaja“, biće održan 10. aprila u sklopu velikog edukativnog projekta GET Akademije (Global Executive Training).

„NON-STOP PRODAJA“ – Najpotpuniji Seminar Prodaje

Datum: 10.04.2018.

Mjesto: Hotel Hills

e-mail: [email protected],

Najpotpuniji cjelodnevni seminar prodaje u organizaciji UpTrend Marketing Solutions, pod nazivom „Non-Stop Prodaja“, biće održan 10. aprila u sklopu velikog edukativnog projekta GET Akademije (Global Executive Training).

Seminar,  koji će se održati u prostorijama hotela „ Hills“, namjenjen je svima koji žele ulagati u svoj profesionalni i lični razvoj, koji teže kreiranju većih poslovnih aranžmana, ugovora i razvijanja posla u korporativnom sistemu. Važno je istaći da ova seminar nudi posebne instrukcije za one koji žele da razvijaju svoje komukacijske vještine na ličnom i poslovnom nivou.

„Non-Stop Prodaja“ imat će do sada potpuno drugačiji način rada od onoga što smo navikli na seminarima ovog karaktera. Seminar je popraćen aktivnim učešćem svih polaznika u diskusijama i u vježbama vođenja razgovora uz stručnu, razvojnu i povratnu informaciju od strane voditelja. Također, seminar se sastoji sasvim malo teorije prezentirane na dinamičan i interaktivan način u opuštenoj i otvorenoj atmosferi.

CEO UpTrend-a, Kemal Balihodžić, koji je ujedno i motivator i author knjige „Rođeni za Uspjeh“, držat će predavanja na temu cjelokupnog procesa prodaje, dok će Harun Bavčić, Digital Expert & CDO, pričati o specifičnom vidu prodaje putem online platformi.

Nešto više o seminaru rekao nam je i sam gdin. Balihodžić: „Najveći pregovarači i prodavači su naučili biti ono što jesu. Postali su neustrašivi pred velikim izazovima zato što su se upuštali u njih. Naučili su biti smireni pod pritiskom jer su konstantno bili pod pritiskom i neumorno su trenirali. Na seminaru ćemo preći vještne uspjeha i recept za uspjeh, te samim tim ućešće na seminaru može značiti da je Vaše vrijeme došlo, zbog toga počinjemo od samog početka, od Vaše trenutne vještine.“

„Participacija na jednom ovakvom seminaru, pored što će pomoći učesnicima te unaprijediti njihove vještine prodaje, će podići networking na veći nivo, kao i poboljšati uticaj učesnika na tržištu. Također cilj ovog seminara je moderniziranje korporativnog sistema, te podsticanje na korporativno ulaganje u uposlenike. S obzirom da je slogan seminara – „najpotpuniji seminar prodaje ikad“, možete očekivati jedan od najboljih seminara u Sarajevu ove godine.“ – dodao je Emin Podžić, projekt menadžer ovog seminara.

Više informacija o seminaru, kao i upustva za prijavu, možete pronaći na

https://education.uptrendmarketing.uk/ ili putem emaila [email protected].

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com