Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Nastavlja se takmičenje u BH Telecom malonogometnoj ligi Fair Play

Nastavlja se takmičenje u BH Telecom malonogometnoj ligi Fair Play

U nedjelu 05.02. nastavlja se takmičenje u BH Telecom malonogometnoj ligi Fair Play. Na rasporedu su utakmice grupe A i grupe B, u kojima se sastaju :

EL-HA — Svitanje

Bojnik — BH Telecom Top Tim

SU Impuls KCUS — Grbavica II

Alipašino polje — Buća Potok Saplast

Fine Line – Balmed

Omer Ibn Hattab – Sarix Pozitiva

Hitna pomoć Pozitiv – 11. Juli Srebrenica

Grbavica 1- Krajina Vita Plus

Po prvi put u jednom danu igraće se utakmice obje grupe. U grupi A, derbi susret je između dvije neporažene ekipe, Alipašino polje i Buća Potok Saplast. Buća Potok Saplasta i dalje važi za jednog od velikih favorita takmičenja dok je Alipašino polje odličnim igrama i rezultatima velliko iznenađenje dosadašnjeg dijela. Buća Potok Saplast ima ulogu blagog favorita u ovoj utakmici. U ostalim utakmicama očekuje nas zanimljivi susreti za što bolji plasman na tabeli.

Grupa B, donosi nam dva derbija. Fine Line će pokušati popraviti dojam i napraviti bolji rezultat dok Balmed želi nastaviti svoju seriju nepobjedivosti i pokazati da je zasluženo na prvom mjestu grupe B. Druga veoma bitna utakmica u grupi B je između Grbavica I i Krajine Vita Plus. Dobar rezultat iz ove utakmice bi podigao samopouzdanje pred zadnjih nekoliko kola i ostavio šanse za dobar plasman u grupi B. U drugim utakmicama grupe B, Grbavica II i EL- HA imaju ulogu favorita.

Sve utakmice se igraju u dvorani Ramiz Salčin.

Ulaz je besplatan.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top