Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Naselje Miljacka: Stanovi modernog dizajna po cijenama za svačiji džep

Naselje Miljacka: Stanovi modernog dizajna po cijenama za svačiji džep

Agencija PROSTOR d.o.o. Sarajevo sa zadovoljstvom objavljuje prodaju stanova u novom  naselju “Miljacka” u Općini Novi Grad, Sarajevo.

Nedaleko od tramvajske linije, u ulici Džemala Bijedića, u toku je izgradnja novog stambenog naselja “Miljacka”, čiji je investitor firma MS&WOOD. Smješteno u blizini supermarketa, autobuske stanice, kao i ostalih sadržaja neophodnih za ugodan i miran život, naselje “Miljacka” izdvojeno je od najprometnijih saobraćajnica i svojim novim stanarima nudi bogato vanjsko uređenje te izvrsnu povezanost sa centrom Sarajeva. Svojim karakteristikama ovo naselje čini idealni izbor kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Koncept naselja osmišljen je tako da kupcima nudi stanove modernog i praktičnog dizajna u rasponu kvadratura od 21m2 do 52m2 uz mogućnost spajanja stanova do 100m2. Atraktivnosti projekta ponajviše doprinosi činjenica da investitora želi izgraditi naselje koje će budućim stanarima pored kvalitetnih stanova ponuditi i lijepo uređeno okruženje sa mnoštvom zelenih površina i pješačkih zona, od kojih se ističe centralni park sa igralištem za djecu.

Dio naselja koji čine dvije rekonstruisane lamele spratnosti P+3, kao i novoizgrađena lamela spratnosti P+9 su rasprodate preko 90%, a trenutno je u ponudi objekat “B1” koji. Planirani rok završetka radova na lameli “B1” i useljenje se očekuje do kraja 2015. godine.

Važno je istaći da se u trenutnoj fazi gradnje budućim stanarima nudi jedinstvena mogućnost kroz uređivanje nekretnine po njihovoj želji, da li se radilo o samom pregrađivanju, smanjivanju ili proširivanju stambene površine. U lameli “B1” su projektovane jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice optimalne veličine i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način, čime je obezbijeđena izuzetno povoljna cijena stanova.

Kupovinom stana u projektu “Miljacka” dobijate više od uloženog!

Svi stanovi su “utopljeni” fasadnim sistemom sa stiropolom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima, vanjska stolarija je od šestokomornih PVC profila sa troslojnim termo-izolacionim staklom, a zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni.

Podovi u stubištima su obloženi keramikom, u svakom od hodnika je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni, a objekat sadrži dva lifta.

Kao bitna činjenica, u vrijeme kada se sve više čiju informacije da bi Sarajevo moglo ostati bez grijanja, stanovi u naselju “Miljacka” zagrijavat će se putem vlastite kotlovnice koja će biti neovisna od gradskih toplana.

Stanovi su opremljeni kvalitetnim materijalima završne obrade kao što su Hrastov parket (I klasa), keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i balkonu, sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija sa visokim kvalitetom, ugrađeni tuš ili kada, umivaonik, WC školjka.

Kako bi se osigurali mali režijski troškovi svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju svih ostalih energenata

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Za sve informacije o ovoj ponudi, kao i za zakazivanje termina razgledanja stanova pozovite PROSTOR agenta: Adnan Džeko 062-994-206

 

ekapija.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top