Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Naš izbor je Salko Zildžić

Naš izbor je Salko Zildžić

Imajući u vidu višestruku angažovanost našeg proslavljenog i uspješnog bosanskohercegovačkog sportiste Salke Zildžića, ovim putem ABOM izražava punu podršku istaknutog člana SDA u njegovoj kandidaturi za predsjednika Asocijacije mladih SDA.
Svojom osudom ponašanja zvaničnika u Tuzlanskom kantonu, kao i ustrajnim i odlučnim političkim stavovima Salko Zildžić uživa značajan ugled kod mladih ali i starijih generacija kako Tuzlanskog kantona tako i drugih dijelova BiH. Svojim primjerom dosljednosti i odgovnosti te uspješnim angažmanom u sportu, pokazao je odlučnost, entuzijazam i spremnost da doprinese aktivnijem i zdravom razvoju mladalačke politike unutar SDA, koja bi se trebala zasnivati na revidiranim idejnim konceptima novih generacija koje dolaze, i udaljiti se od poltronske prakse koja ne priliči bošnjačkoj omladini.
Prema tome, upućujemo podršku Salki Zildžiću u njegovoj kandidaturi i njegovom nastojanju i aspiraciji da kroz jaku i idejno osvijećenu omladinu doprinese kulturnom, ekonomskom, društvenom i političkom razvoju naše domovine, napretku naše omladine i da predvodi nove generacije koje će jačati bh. društvo u svim njegovim segmentima i osnažiti domovinu Bosnu i Hercegovinu.

ABOM

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top