Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Namještaj Divan iz Viteza na 52. Međunarodnom sajmu namještaja u Beogradu

Namještaj Divan iz Viteza na 52. Međunarodnom sajmu namještaja u Beogradu

Na Međunarodnom sajmu namještaja u Beogradu koji bilježi tradiciju održavanja već 52 godine, pored izlagača kako iz Srbije tako i mnogobrojnih zemalja svijeta ove godine će se predstaviti i Fabrika namještaja Divan iz Viteza.

„Već duži niz godina Fabrika namještaja Divan predstavlja se na svim većim sajmovima u regiji kao što su oni u Sarajevu, Zagrebu i Splitu, a ove godine smo odlučili učiniti jedan korak naprijed te svoje proizvode, pored ovih predstaviti i na beogradskom sajmu namještaja, za kojeg smatramo da je zasigurno pravo mjesto za dogovaranje i sklapanje mogućih saradnji i ugovora“ izjavio je Almin Jašarević, PR manager Fabrike namještaja Divan.

Međunarodni sajam namještaja u Beogradu (član UFI) je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti namještaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju namještaja u regionu Jugoistočne Evrope, uz ovogodišnji nastup od 400 registrovanih izlagača, od čega je jedna trećina inostranih, a očekuje se i 60 hiljada posjetilaca.
„Najnoviji modeli iz naše proizvodnje tapaciranog namještaja bit će predstavljeni na 52. Međunarodnom sajmu namještaja u Beogradu kako iz programa avangarde tako i stilskog namještaja. Čast nam je pozvati vas na na ovaj Sajam, a naš štand se nalazi u hali 1.“ dodao je Jašarević.

52. Međunarodni sajam namještaja u Beogradu se održava od 10.11. do 16.11.2014. godine.

O nama…

Fabrika namještaja Divan osnovana je 1988. godine kao porodična firma pod nazivom „Namještaj Jašarević“ i to sa dva uposlenika. Svoj razvoj doživljava godinu dana kasnije u saradnji sa zanatskom  zadrugom Vitezi već ima šest uposlenika i tako sve do 1992. godine. Nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini 1995. godine, preduzeće prepoznaje poterebe bosanskohercegovačkog tržišta, razvija se, stiče povjerenje poslovnih i prodajnih kuća i upošljava sve veći broj stručnih radnika.

Danas, na osnovu toga, možemo dati neke parametre koje ovo preduzeće svrstava u preduzeća srednje veličine sa preko šezdeset uposlenika. Fabrika se prostire na 6000 m2 prostora i ima konstantnu tendenciju rasta. Proizvodi Firme su inspirisani modernim stilom življenja. Firma trenutno pokriva kompletno tržište Bosne i Hercegovine i tržište nekoliko susjednih zemalja (Crna Gora, Srbija, Hrvatska.) Svi proizvodi posjeduju certifikate ovlaštenih certifikacijskih kuća u regionu. Firma između ostalog proizvodi sitlski namještaj i naš cilj je izgradnja regionalnog brenda. Naša firma posjeduje i vlastitu prodajnu mrežu kao i dostavu na teritoriji Bosne i Hercegovine i zemalja regije.

 

Akos.bA

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com