Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Namještaj Divan iz Viteza oduševio posjetioce 53. Međunarodnog sajma namještaja u Beogradu

Namještaj Divan iz Viteza oduševio posjetioce 53. Međunarodnog sajma namještaja u Beogradu

Na 53. Međunarodnom sajmu namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu se po drugi put regionalnoj javnosti predstavila i renomirana Fabrika namještaja Divan iz Viteza.

Ovo je još jedna u nizu prezentacija njihove ponude, koja oduševljava pouzdanošću, kvalitetom, te pristupačnom cijenom na veliko zadovoljstvo kupaca i korisnika njihovih usluga. Upravo zbog navedenih karakteristika, proizvodi Divana su zanimljivi ne samo domaćim, već i inostranim partnerima i kupcima. Kvalitetom usluge ova fabrika namještaja polako, ali sigurno postaje regionalni brend i sinonim za kvalitetan i veoma udoban namještaj.

„Nakon sajma ZEPS, odmah smo krenuli sa pripremama za Sajam namještaja u Beogradu, koji je održan od 10. do 15. novembra, gdje smo ove godine izlagali na 90 kvadrata. Radi se o respektabilnoj manifestaciji koja ima tradiciju od 53 godine i na kojoj su prisutne sve veće firme iz oblasti namještaja s područja Balkana na jednom mjestu. Zadovoljni smo ovogodišnjom posjetom, što je samo nastavak pozitivnih utisaka s našeg prvog pojavljivanja na ovom sajmu.“, izjavio je Almin Jašarević, PR-menadžer Divana.  

Ove godine je štand Divana posjetio i ambasador BiH u Srbiji, ali i brojne drugi poslovni partneri i zainteresovani građani. Time je ova industrija namještaja iz BiH demonstrirala visok kvalitet i potencijal, koji može pozitivno utjecati i na poslovno okruženje u regionu. Takođe, pojavila se mogućnost zajedničkog nastupa fabrika namještaja iz BiH na sajmu u Beogradu čime bi se znatno olakšala daljnja prezentacija ponude i širenje prodajne mreže.

„I pored velikog broja proizvođača iz BiH, žalosno je da se samo nekolicina njih pojavila na tako velikom sajmu koji nudi velike mogućnosti. Trenutno su sve firme iz BiH bile u svojstvu samostalnih izlagača, ali smo prilikom posjete ambasadora BiH u Srbiji, gdina Lazara Mirkića, imali priliku da iznesemo neke probleme s kojima se susrećemo prilikom odlaska na sajam u Beograd. Tom prilikom smo iznijeli i neke naše prijedloge za zajednički bh. štand koji se može dogovoriti u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom i ambasadom BiH u Srbiji. Ambasador nam je obećao pomoći na tom polju za slijedeću godinu. Od inostranih izlagača, ove godine su posebno dobro bili organizovani predstavnici Turske.“, istakao je Almin Jašarević.

Fabrika namještaja Divan u svom asortimanu nudi veliki izbor stilskog namještaja po mjeri i bojama drveta. Divan posjeduje i vlastitu prodajnu mrežu kao i dostavu na teritoriji Bosne i Hercegovine i zemalja regije.  Pogledajte neke od modela i posjetite ih u prodajnim salonima u Vitezu (Travnička b.b. ) ili Zenici (Klopački put 97. ). Osim toga njihov namještaj je dostupan i u drugim salonima širom BiH putem njihovim distributera.

Više informacija pogledajte na njihovoj stranici: www.divan.ba, ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/NamjestajDivan

 Za Akos.ba piše: Nedim Botić

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top