Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Nahla: Kurs šivenja – upis u toku!

Nahla: Kurs šivenja – upis u toku!

Nakon kolektivnog godišnjeg odmora, ponovo smo s vama August je mjesec u kojem planiramo aktivnosti za cijelu narednu godinu, nastojeći maksimalno uvažiti i vaše prijedloge i želje koje ste podijelili s nama u prethodnom periodu.  Dok se polako zagrijavamo za novu radnu sezonu, pozivamo vas da odaberete nešto za sebe iz naše trenutne ponude. Krenimo u nove avanture zajedno!
Vaša Nahla

FITNESS – POSEBNA PONUDA U SEPTEMBRU

U septembru smo za sve naše korisnice fitnessa kreirali posebnu ponudu – tri besplatna termina na našim grupnim programima (po jedan termin zumbe, aeromiksa i Boot Campa) na kojima će imati priliku osjetiti duh i dinamičnost naših grupnih treninga.

Informacije telefonom 710-650 ili e-mailom [email protected], rezervacije isključivo uz uplatu na našem info desku svakim danom osim petka od 12 do 20 h.

Pridružite nam se da vježbamo zajedno!
KURS ŠIVENJA – UPIS NA SVE STEPENE

U toku je upis polaznica na sve stepene kursa šivenja. Jedan mjesec pohađanja kursa košta 40 KM, za članice Centra 35 KM. Osiguran je popust za redovne studentice i penzionerke. Nastava počinje u ponedjeljak, 31. augusta 2015.
Kurs šivenja sastoji se od šest stepena, a svaki stepen traje mjesec dana. Nakon završenih šest stepena savladaju se osnove šivenja, upoznaju dijelovi mašine i njen rad, pravilno uzimanje mjera, izrada šnita, te se kroz praktičan rad na času nauči šivenje suknje s podstavom, pantalona, bluze, haljine i sakoa.

Na kraju šestog stepena izdaje se certifikat.

Nastava se održava dva puta sedmično u večernjim satima od 16.30h. Kurs vodi instruktorica Alma Hrustemović.

Svoje mjesto potvrđujete isključivo uplatom na info desku Nahle, svakim danom osim petka od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava na osnovu redoslijeda uplate kursa. Rok za prijavu je 24. august 2015.

Informacije i prijave na telefon 710-650 ili e-mail [email protected]
POLUDNEVNI BORAVAK ZA PREDŠKOLCE

Nahlina igraonica vašim predškolcima pruža mogućnost da uče i razvijaju svoj potencijal s vršnjacima kroz igru.

Program poludnevnog boravka za predškolce namijenjen je djeci od 4 do 6 godina, a održava se od nedjelje do četvrtka u terminima od 9.00 do 13.00 i od 13.00 do 17.00 h.

Rad je prilagođen kognitivnim sposobnostima djeteta, a zadaci usmjereni na razvoj dječije pažnje, koncentracije, mišljenja, dječijeg govora, kao i razvijanje i usavršavanje likovnih sposobnosti i kreativnosti.

Cijena programa bez užine je 60 KM, s užinom 80 KM mjesečno.

Informacije i prijave na [email protected] ili 710-650.

nahla.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top