Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Bimal osvojio 4 zlatne medalje

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Bimal osvojio 4 zlatne medalje

Ocjenjivanjem kvaliteta, koje se tradicionalno izvodi u okviru najvećeg sajamskog događaja poljoprivrede i prehrambene industrije u regiji, stručna komisija je dodijelila zlatnu medalju za jestivo rafinisano suncokretovo ulje Bimal u pakovanjima od jedne, dvije, pet i 10 litara te zlatnu medalju za ekstra djevičansko maslinovo ulje Bimal u staklenoj boci od 0,75 litara Brčanski brend jestivog ulja Bimal dobitnik je više zlatnih medalja za kvalitet na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, javlja Anadolu Agency (AA).

Ocjenjivanjem kvaliteta, koje se tradicionalno izvodi u okviru najvećeg sajamskog događaja poljoprivrede i prehrambene industrije u regiji, stručna komisija je dodijelila zlatnu medalju za jestivo rafinisano suncokretovo ulje Bimal u pakovanjima od jedne, dvije, pet i 10 litara te zlatnu medalju za ekstra djevičansko maslinovo ulje Bimal u staklenoj boci od 0,75 litara.

Osim ovih, kompanija Bimal je dobila nagradu u vidu velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma za visoki kvalitet jestivih rafinisanih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao i konstantno učešće u ocjenjivanju kvaliteta jestivih ulja.

“Zlatne medalje za brend Bimal i priznanje za kompaniju Bimal su još jedna potvrda akademske zajednice i industrije za ono što kompanija Bimal gradi dugi niz godina, a to je proizvod jestivog ulja koji ispunjava svjetske standarde kvaliteta te je kao takav dostupan i domaćim potrošačima“, naglasila je povodom dodjele nagrada Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija Bimala.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com