Sportske i ekološke aktivnosti

Malonogometna liga Fair Play: Gost kola- Nezim Halilović Muderis

U okviru ovogodišnje malonogometne lige „Fari Play“, koju organizuje udruženje „Svitanje“, na programu je čitav niz zanimljivih sadržaja.

Potsjećamo da je od prošlog kola krenula akcija „Hadis kola“. Naime, svako kolo će biti obilježeno nekim od hadisa Allahovog Poslanika s.a.w.s., koji je ispisan u velikom formatu i postavljen pored terena.

Od petog kola postoji još jedna novina, a radi se o akciji „Gost kola“. Zamišljeno je da odigravanju utakmica, svako kolo, u goste dođe neko od istaknutih vjerskih i drugih ličnosti našega društva, koji će se kratko obratiti igračima na terenu, a također, i ostali prisutni će imati priliku da se druže sa njim. 

Ovaj put, tačnije u nedjelju 29.12.2013 godine na rasporedu je peto kolo grupe A malonogometne lige FAIR PLAY, a ovom prilikom vas obavještavamo da će naš gost u petom kolu biti uvaženi hatib NEZIM ef. HALILOVIĆ MUDERRIS, koji će se sa par nasihata obratiti učesnicima lige FAIR PLAY.

POZIVAMO VAS DA U ŠTO VEĆEM BROJU DOĐETE U DVORANU RAMIZ SALČIN NA MOJMILU, U NEDJELJU 29.12.2013 GODINE U 17:00H I NA TAJ NAČIN PODRŽITE I UVELIČATE OVAJ PROJEKAT.
ULAZ JE KAO I UVIJEK DO SADA SLOBODAN.
BUJRUM!

Akos.bA
 

Povezani članci

Back to top button