Promo i katalozi

Ljeto u Kalima Resortu – prvom resortu u Hercegovini sa “All In” ponudom

Jedinstveni Kalima Resort u Podveležju kod Mostara je pripremio specijalnu ponudu za odmor tokom ljeta na bazi all inclusive usluge.

Mostar je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini i nadaleko je poznat po staroj gradskoj jezgri i svjetski poznatim simbolom Starim Mostom iznad rijeke Neretve, koji su uvršteni na UNESCO listu svjetske baštine.

Ipak, ova ponuda Vas vodi u prirodu u blizini Mostara, na mirnu lokaciju u Podveležju, gdje se smjestio Kalima Resort u kojem ćete provesti ugodne i mirne trenutke. Kalima Resort sa svojim sadržajima ima mnogo toga za ponuditi gostima svih generacija i različitih preferencija. Bilo da ste ljubitelj prirode, sporta, historije, razonode ili avanture, posjeta Mostaru i ovom resortu će zasigurno ispuniti očekivanja. Ovaj kompleks jedinstven je i po tome što ima džamiju sa bibliotekom u kojoj možete obaviti namaze i pronaći duševni mir.

Ponuda je bazirana na jednom ili dva noćenja u superior sobi po principu all inclusive usluge. Gosti tokom boravka imaju uključen doručak, ručak, popodnevni snack, večeru, a uz sve obroke, u neograničenim količinama mogu uživati u domaćim sokovima, vodi, kafi i čajevima.

Kalima Resort Mostar se nalazi na Podveležju, takozvanoj zračnoj banji, na nadmorskoj visini od 800m, te je udaljen svega 20 km od grada Mostara.

Hotel raspolaže sa 9 luksuzno opremljenih hotelskih soba, 4 Superior Apartmana te 2 Deluxe apartmana. Smještajne jedinice su opremljene svim sadržajima u skladu sa potrebama gostiju i pružiće potrebni komfor na visokom nivou.

Ovaj resort pored komfornih smještajnih kapaciteta sadrži a la carte restoran, spa centar u kojem gosti mogu rezervisati termine za sve vrste masaža, veliku konferencijsku dvoranu. Za najmlađe posjetioce Kalima Resort je uredio dječiji park sa zip lineom.

Za sve goste Kalima Resorta obezbijeđen je parking.

akos.ba

Povezani članci

Back to top button