Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Knjiga za knjigu – velika razmjena knjiga u Sarajevu 11. februara

Knjiga za knjigu – velika razmjena knjiga u Sarajevu 11. februara

Vijeće mladih Općine Stari Grad u suradnji sa članicom Vijeća Udruženje Metamorfoza 11. Februara u periodu od 12:00 – 17:00 organizuje jednodnevni događaj razmjene knjiga. Posjetioci/teljke će moći da donesu svoje knjige ili knjigu i međusobno ih razmjenjuju. Ovo je besplatan način dobijanja novih knjiga za čitanje.
Ovaj događaj je promocija police ”Knjiga za knjigu” i incijative za osnivanje kluba knjige. Jedini uslov za učešće na događaju jeste da učesnici donesu svoju knjigu koja predstavlja ulaznicu. Poziv je otvoren za sve bez obzira na godine, a za djecu su pripremili poseban kreativni kutak, obavještavaju iz Vijeća.

Vijeće se nalazi na adresi Mula Mustafe Bašeskije 7, pored Markala, u zgradi gdje se nalazi i Hoše market, na -1 spratu.

JAVNA POLICA ZA KNJIGE

”Knjiga za knjigu” je javna polica za knjige koja Vam pruža priliku da knjigu koju ste pročitali ostavite nekome drugom, a Vi posudite neku novu.
Klub knjige ima za cilj da okupi sve ljubitelje/ke lijepe riječi kako bi raspravljali o knjizi ili knjigama koju su svi pročitali i iznijeli svoje mišljenje, pozitivan ili negativan stav o knjizi, likovima ili radnji. Klub knjiga povezuje knjigoljubce da razgovoraju o njihovo omiljenoj temi. U sklopu događaja svi zainteresovani moći će se prijaviti za članstvo u Klubu knjige, a na prvom sastanku Kluba će članovi/ce dogovoriti pravila rada.

vakat.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top