Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Kupujmo domaće i halal > Klas i kooperanti zajedno će u petak predstaviti novi domaći brand “Zamrznuto voće”

Klas i kooperanti zajedno će u petak predstaviti novi domaći brand “Zamrznuto voće”

U petak, 29.01.2016. godine u 13 sati u krugu prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo bit će upriličena medijska promocija novih proizvoda – zamrznute maline, kupine, višnje, jagode, šumske kupine i borovnice u pakovanju od 350 g. Vrhunski kvalitet proizvoda garantira pažljivo ubrano voće na domaćim plantažama i otkupljeno direktno od kooperanata Klasa, te prerađeno u vlastitom savremeno opremljenom pogonu u Blažuju.

O novim proizvodima govorit će poljoprivredni proizvođači-kooperanti Klasa iz Busovače, Travnika, Kiseljaka, Sarajeva, Viteza, Donjeg Vakufa, Visokog, zatim Dženana Pezer, brend menadžer za dubokozamrznuti program, i Esad Babić, rukovodilac Službe ljekobilja u Klasu.

Ovaj projekat Klasa podrška je razvoju domaće poljoprivrede, i to na način da se ovim 100% domaćim proizvodima da novu vrijednost kroz uzgoj, otkup, preradu, pakovanje i plasman branda na police domaćih i stranih tržnih lanaca.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com