Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Izvučene grupe II Memorijalnog turnira Ramiz Salčin

Izvučene grupe II Memorijalnog turnira Ramiz Salčin

Večeras su u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu izvučene grupe II Memorijalnog turnira u futsalu, koji organizuju Sportsko udruženje Fair Play i Fondacija Ramiz Salčin u znak sjećanja na heroja i jednog od simbola odbrane grada Sarajeva, Ramiza Salčina.

Obzirom na imena ekipa koje su uzele učešće na turniru i iskustvo oroganizatora koji već dugi niz godina organizuju BH Telecom Fair Play ligu, 18.,19. i 20. august su rezervisani za jedan od najboljih i najjačih turnira u kantonu Sarajevo.

Šesnaest ekipa koje će uzeti učeće na II Memorijalnom turniru Ramiz Salčin doznali su svoje protivnike, a prošlogodišnji osvajač turnira ekipa ZAMM u odbranu naslova će krenuti kroz atraktivnu grupu B, u kojoj su još EL-HA, SU Fair Play i Apoteke Al Hana.

MNK Željezničar je u grupi sa ekipama: Federalni MUP, Udruženje sportista rekreativaca Hadžići i ekipom Sajmir Tihovići Vogošća.

Veterani Armije RBiH će snage odmjeriti sa MNK Kreševo, KJKP RAD Sarajevo, te ekipom Sportske.ba.

U grupi D se nalaze ekipe: Fondacija Ramiz Salčin, 11. Juli Srebrenica, BH Telecom i MNK Calp iz Zenice.

Pred nama je smotra najboljih futsal igrača na ovim prostorima, te pozivamo sve ljubitelje sporta da posjete Dvorinu Ramiz Salčin od 18. do 20. augusta 2017. godine.

DOBAR FUTSAL JE ZAGARANTOVAN.

ULAZ JE SLOBODAN.

fairplay.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top